Natasa, o tanara mamica, abandonata de familie in cel mai dificil moment din viata VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 08:43

Natasa locuieste de cateva luni la un centru maternal din Targu Jiu. Are 18 ani si in mai putin de o luna va aduce pe lume un baietel.

Tanara a povestit ca si-a inceput viata sexuala la 16 ani si jumatate. Tatal copilului are 20 de ani si nu vrea nici macar sa faca testul de paternitate.

Natasa se gaseste intr-o situatie dificila. Inca de mica a fost purtata pe drumuri, locuind cand la tatal ei, cand la mama. Parintii au divortat demult. Fata a fost plasata in grija mamei, iar fratele ei in grija tatalui.

Natasa a marturisit ca nu a avut un trai bun dupa divortul parintilor deoarece acestia si-au refacut fiecare viata si nu a mai fost loc si pentru ea.
De cand a ramas insarcinata tatal nu mai vrea sa auda de ea, iar mama i-a promis ca va veni in vizita, dar, cu toate astea nu a facut-o. Fratele ei este singurul care a fost alaturi de ea.

Dupa ce se va naste baietelul, Natasa nu stie in ce directie va merge viata ei. E singura pe lume, toti au parasit-o si ii este foarte greu fara sprijinul parintilor.
Tanara ar dori sa refaca legatura cu tatal ei.

Luiza Udrea, psihologul emisiunii, a incercat sa refaca relatia dintre Natasa si tatal ei. Din pacate acesta a fost mai degraba interesat de tatal copilului si nicidecum de fiica lui. Mama Natasei nu este in tara si a inchis telefonul cand a fost sunata sa discute despre situatia fetei. Matusa din partea tatalui a refuzat si ea sa o gazduiasca impreuna cu copilul din pricina rusinii.


Natasa a ramas sa locuiasca mai departe in centrul maternal din Targu Jiu. Singura ei speranta ca sa poata razbi este sa termine scoala ca sa poata avea o meserie. Luiza Udrea a ajutat-o sa isi gaseasca niste cursuri de specializare ca sa ii fie mai usor.

Urmareste video si afla povestea Natasei, o tanara ramasa singura cu un copil!

 

Taguri: