Natașa Raab a murit la vârsta de 70 de ani din cauza unei boli groaznice! De ce nu a putut niciodată să aibă copii, deși și-a dorit enorm

Autor: Diana Ghita
Actualizat: 24 oct 2023, 15:08

Natașa Raab a decedat

Sursa: Facebook

Natașa Raab a fost o renumită actriță din România. Aceasta s-a făcut remarcată, mai ales, prin rolul ei din serialul „Inimă de Țigan”, dar și prin personajul Coana Chiva, dintr-o celebră reclamă.

Natașa Raab a devenit îndrăgită în rândul românilor prin rolul jucat într-o cunoscută reclamă la produse lactate. Aceasta a interpretat-o pe remarcabila Coana Chiv a, celebră pentru replica ei emblematică: „Prea bun, prea ca la țară”.

Din ce cauză a murit Natașa Raab

Luni, 23 octombrie 2023, celebra actriță Natașa Raab și-a găsit sfârșitul crunt. Ultimele clipe din viață și le-a petrecut într-un centru pentru îngrijirea persoanelor bolnave de Parkinson.

În ultimele luni, actrița nu a mai vrut să fie vizitată, întrucât nu și-a dorit ca oamenii să-și aducă aminte de ea într-o stare din ce în ce mai degradată. Aceasta a vrut să rămână în amintirea tuturor așa cum era știută în timpul vieții și al carierei sale.

„Este vizitată de prietena ei cea mai bună, însă, în rest, nu vrea să fie văzută așa.

Natașa își dorește să fie ținută minte așa cum era înainte: splendidă, fină, veselă, mereu elegantă”,
au spus, în primăvara anului acesta, niște apropiați ai Natașei, potrivit Cancan.ro.

Parkinsonul a adus-o într-o stare foarte gravă pe vedetă. Din cauza bolii, aceasta nu mai putea sub nicio formă să mânânce, să meargă sau să mai vorbească.

Astfel, din cauza stării critice în care se afla, a fost dusă în centrul în care și-a petrecut ultimele momente din viață, întrucât avea nevoie de supraveghere continuă și de îngrijire profesionistă.

„Nu poate deloc să mai meargă, nu mai vorbește și nici nu mai mănâncă singură. Scoate cuvinte din când în când, mai leagă fraze, dar fără o logică anume. Se află într-o clinică privată care se ocupă de pacienți cu această boală.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Din păcate, pacienții care suferă de Parkinson au nevoie de îngrijiri speciale 24 din 24 de ore, este foarte greu ca cineva să aibă grijă acasă de un bolnav.”, au mai dezvăluit apropiații actriței, potrivit sursei citate.

Citește și: A murit Natașa Raab! Actrița era cunoscută din seriale TV, filme şi reclama care a făcut-o celebră „Prea bun, prea ca la ţară”

De ce nu a putut Natașa Raab să fie mamă

Acum 19 ani, vedeta a mai avut de suferit din cauza problemelor de sănătate. Aceasta a fost diagnosticată cu cancer uterin, ceea ce i-a răpit visul de a fi mamă.

Totuși, la acea vreme, Natașa s-a bucurat că a reușit să scape cu viață, boala fiind depistată la timp chiar de către propriul ei soț, care este doctor.

„Mi-am dorit foarte mult copii şi ultima mea şansă s-a dus atunci. Norocul meu a fost că soţul meu, fiind medic, şi-a dat seama că ceva nu e în ordine. M-am mişcat destul de repede şi m-am operat.

Cred că Dumnezeu a fost lângă mine, la fel şi soţul meu care m-a pus să fac citostatice postoperator. Acest lucru mi-a dat şanse să lupt cu aceste celule canceroase”, povestea Nataşa Raab într-o emisiune televizată.

Citește și: Natașa Raab, probleme serioase de sănătate: "Am o boală autoimună care îmi afectează..."