Natura s-a DEZLANTUIT! Barladul inecat de un potop de ape VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 01:01

Inundatii de proportie in Moldova!

Priviti cum suvoaiele matura totul in cale! Parca suntem in largul marii, nu pe uscat. Drumul, culturile oamenilor, toate sunt inundate de apele care vin cu repeziciune. Pana si copacii au fost doborati de viteza valurilor care-au venit in aceasta dimineata.

Bietii oameni au muncit in zadar la gradini. Priviti cum apele le-au inundat curtile. Inspaimantati de potopul pe care Dumnezeu l-a trimis pe capul lor, se uita cu lacrimi in ochi spre cer si se roaga.
Ce vor mai manca ei anul acesta?! Aceste imagini desprinse parca scena potopului lui Noe, din Biblie, au fost filmate de catre doi barbati ramasi captivi ceva vreme in masina, in mijlocul apelor.

Ingroziti de nenorocirea din jurul lor, cei doi au gasit totusi si motive de amuzament. Doua case si mai multe gradini ale localnicilor au fost inundate in comuna Matca dupa ce apele unui parau s-au revarsat.
Comuna Matca este cunoscuta pentru culturile de legume. Din pacate, acum toate risca sa fie complet distruse de potop.

La Vaslui, o femeie in varsta de 70 de ani a murit. Batrana tocmai se intorcea de la camp, unde trudise toata ziua. Cand a ajuns la poarta gospodariei, vantul violent a doborat-o, iar batrana a fost inghitita de viitura. Cand s-au retras apele, localnicii au gasit-o pe biata femeie culcata la pamant.


O alta batrana era pe cale sa fie inghitita de ape, chiar in casa, dupa ce viitura i-a inundat si locuinta. Biata femeie a avut noroc de vecini, care au sarit si au scos-o din ghearele mortii. Apele au inghitit zeci de animale pasari si au distrus peste 20 de gospodarii si in judetul Neamt. Apa a venit cu putere si a intrat in 20 de gospodarii, le-a distrus gardurile, mobila si le-a luat animalele.


 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.