Naum Ciomu, unul dintre cei mai cotroversați medici din România, a murit. Care sunt cauzele decesului

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 18 ian 2023, 12:00

Naum Ciomu, medicul care a secţionat penisul unui bărbat în timpul unei operaţii, a murit.

Controversatul medic Naum Ciomu a murit. Anunțul a fost făcut, luni, de clinica în cadrul căreia acorda consultaţii. Ciomu avea 73 de ani. 

A murit medicul Naum Ciomu 

Naum Ciomu, care, în 2004, a secţionat penisul unui bărbat în timpul unei operaţii, a murit.

”Începem săptămâna cu o veste trista: Domnul Doctor Ciomu Naum Niculae a plecat în lumea cea fără de dor.

Dumnezeu să-l odihnească în pace”, au anunţat, luni, printr-un mesaj postat pe pagina de Facebook, reprezentanţii Ghencea Medical Center.

Citeste si: Doliu în lumea muzicii lăutărești! Am murit Ion Rusu, un celebru saxofonist din Făgăraș. Care sunt cauzele decesului

Reprezentanţii clinicii în care medicul acorda consultaţii au apreciat că acesta ”a fost un luptător, un spirit tânăr, un medic cu o experienţă şi memorie monumentală, un coleg minunat”.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

”A fost o onoare pentru noi să ne fie coleg şi mentor. Condoleanţe familiei şi celor apropiaţi”, au mai transmis reprezentanţii centrului medical.

Naum Ciomu este un nume extrem de controversat, în 2004, acesta a secționat din greșeală penisul unui bărbat, în timpul unei intervenții chirurgicale, de atunci medicul nu a mai putut opera, însă a continuat să acorde consultaţii şi să predea la Universitatea de Medicină

din Bucureşti. 

Naum Ciomu a terminat Facultatea de Medicină Generală IMF Bucureşti în 1973 şi era doctor în ştiinţe medicale din 1996.

Citeste si: Ultimă oră! A murit o mare vedetă a sportului românesc în timpul unui meci de polo. Care este cauza decesului

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.