Nazim, la un pas de a descoperi adevarul despre micutul Mert! Aflati ce decizie radicala va lua Bahar pentru a-si proteja casnicia, astazi, intr-un nou episod din serialul "Nehir", de la ora 22:30, la Kanal D!

Autor: Ana Filip
Actualizat: 07 sep 2021, 12:23
video Foto(5)

Nazim traieste cu suspiciunea ca micutul Mert este fiul lui biologic! Aflati la ce gest radical va recurge Bahar pentru a-si proteja mariajul!

Serialul turcesc "Nehir" (cu denumirea originala "Baraj"), difuzat luni si marti, de la ora 22:30, la Kanal D, a captivat publicul inca de la debutul pe micile ecrane. Povestea fascinanat a tinerei Nehir, greu incercata de soarta, a cucerit telespectatorii si ii tine in suspans in fiecare saptamana.

Productia "Nehir" aduce in prim plan atat actori tineri extrem de talentati, cat si actori consacrati, foarte apreciati de publicul din Turcia si de peste hotare.

Nazim e pe cale de a descoperi adevarul despre micutul Mert!

Dupa decesul lui Hakan, tanara Nehir este daramata de decizia lui Nazim de a se casatori cu Bahar, in ciuda faptului ca avea din nou cale libera catre femeia iubita.
In cele din urma, Nehir se ambitioneaza si decide sa se reapropie de Tarik, pentru a-i demonstra lui Nazim ca a pierdut-o definitiv.

Desi aparent barbatul isi arata indiferenta fata de hotararea fostei lui iubite de a se logodi cu Tarik, Nazim sufera cumplit in adancul inimii si mai mult decat atat, acesta traieste in continuare cu suspiciunea ca micutul Mert este de fapt fiul lui biologic.
Pe de alta parte, Nehir prefera sa-i alimenteze suspiciunea lui Nazim, in incercarea de a-l pedepsi pentru faptul ca o respinsese si renuntase la dragostea lor.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Care este, de fapt, numele comercial al serialului turcesc „Nehir”, transmis de Kanal D

Intre timp, Bahar, care isi simte casnicia amenintata din cauza lui Nehir, decide sa faca un test ADN micutului Mert, in secret, pentru a afla adevarul inaintea lui Nazim. Insa barbatul o surprinde pe sotia sa in timp ce ridica rezultatul testului si e pe cale sa ia o decizie radicala in privinta mariajului sau.
Aflati ce se va intampla intre Nazim si Bahar, dar si cum va reactiona Nehir, astazi, intr-un nou episod din serialul "Nehir", de la ora 22:30, la Kanal D!

Citeste si: Biran Damla Yilmaz, ipostaze incendiare alaturi de iubitul ei! Cele mai recente imagini cu cei doi surprinse de paparazzi: "Iubitule, vino langa mine..."

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.