Nazim se zbate între viață și moarte! Aflați cum va reacționa Nehir și ce se va întâmpla luni și marți, 29 și 30 noiembrie, în serialul Nehir, de la ora 22:30, la Kanal D!

Autor: Daniela Iliuta
video Foto(6)

Nazim ajunge în stare gravă la spital, după ce încearcă din răsputeri să o salveze pe Nehir din mâinile răpitorului!

Îndrăgitul serialul Nehir (Baraj) a fascinat telespectatorii din România încă de la debutul pe micile ecrane. Povestea tulburătoare de viață a tinerei Nehir, a captivat publicul. Această a fost abandonată de părinți și a crescut la orfelinat, unde a avut de înfruntat multe greutăți.

Însă ghinionul încă o urmăreste pe Nehir, care nu reușește să trăiască împăcată și fericită alături de bărbatul pe care îl iubește.

Chiar dacă tânăra Nehir își întâlnește marea iubire, pe Nazim, această continuă să se lovească de multe piedici care se ivesc în calea fericirii lor.

Nazim se zbate între viață și moarte! Aflați cum va reacționa Nehir!

Nehir și Nazim încearcă din răsputeri să se reapropie însă destinul îi desparte încă. Până în acest moment Bahar a fost cea care a încercat să îi despartă pe Nehir și Nazim, de această dată cel care va interveni între cei doi îndrăgostiți va fi Tarik.

În speranța că va reuși să îi despartă definitiv, Tarik a mers în biroul lui Nehir a sărutat-o chiar în momentul în care Nazim urmă să își facă apariția. Astfel, Nazim decide să îi lase cale liberă rivalului sau.

Între timp însă Nehir este răpită și sechestrată de cel care îl răpise cu ceva vreme în urmă și pe micuțul Merț, iar Nazim decide să sară în ajutorul femeii iubite pentru a o salva.

Însă în timp ce o caută disperat, Nazim este grav rănit, acesta își riscă viață pentru a o salva pe Nehir din mâinile răpitorului periculos. În cele din urmă tânăra scapă nevătămată, în schimb Nazim ajunge în stare gravă la spital. Medicii îi dau un verdict groaznic lui Bahar, în calitate de soție, căreia îi spun că bărbatul ei necesită un transplant de rinichi urgent în caz contrar își va pierde viață.
După efectuarea analizelor, reiese faptul că singură donatoare compatibilă este Bahar, iar această este dispusă să își ajute soțul.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Pe de altă parte, Tarik speculează momentul și îi cere lui Bahar să accepte transplatul doar dacă Nehir se va căsători cu el. Rămâne de văzut însă dacă tânăra Nehir va acceptă în cele din urmă să devină soția lui Tarik sau va pune piciorul în prag și va rupe înțelegerea cu Bahar!

Citeste si: Biran Damla Yilmaz, protagonista serialului Nehir, aparitie ravasitoare pe coperta unei renumite reviste din Turcia! Iata cat de sumar a fost imbracata celebra actrita!

Citeste si: Biran Damla Yilmaz, protagonista serialului Nehir, aparitie ravasitoare pe coperta unei renumite reviste din Turcia! Iata cat de sumar a fost imbracata celebra actrita!

 


Eliminare surpriză în Casa iubirii! Momente tensionate s-au derulat în platoul emisiunii, unde trei concurenți au fost propuși spre eliminare! Iată cine a plecat acasă și ce reacții s-au stârni!