Nazli din serialul "Doctorul minune", schimbare radicala de look, dupa incheierea filmarilor! Iata cum arata acum celebra actrita Sinem Unsal!

Autor: Ana Filip
Actualizat: 19 sep 2021, 16:43
video Foto(6)

Sinem Unsal este considerata una dintre cele mai talentate actrite din breasla tanara si este din ce in ce mai apreciata de publicul din Turcia.

Actrita Sinem Unsal are doar 28 de ani si o experienta de sase ani pe platourile de filmare, insa a reusit inca de la primile sale aparitii pe micile ecrane sa cucereasca publicul datorita talentului ei desavarsit si a frumusetii sale angelice.

Nazli din serialul "Doctorul minune", schimbare radicala de look!

Sinem Unsal s-a nascut in anul 1993, in orasul Izmir, locul in care a crescut si a primit educatie in sanul familiei sale si apoi la scoala.

Parintii sai i-au descoperit inca din copilarie talentul actoricesc si pasiunea micutei Sinem pentru teatru si peste ani au sfatuit-o si sprijinit-o sa urmze o cariera in domeniu pentru a fructifa acel talent nativ. Insa cu toate acestea, la varsta majoratului, Sinem Unsal a decis sa urmeze studiile Facultatii de Literatura comparata, la Universitatea Eskișehir Osmangazi deoarece era extrem de pasionata si de lectura.

La un moment dat insa in timpul facultatii Sinem Unsal a participat la un casting organizat de o mare casa de productie din Turcia, pe care l-a si castigat. Astfel, avea sa joace primul ei rol intr-un serial turcesc. Productia "Çoban Yıldızı" (Steaua sufletului, 2017), ce s-a dovedit a fi una de mare succes, ce i-a adus si tinerei Sinem primul pas catre celebritate si catre cariera stralucita de astazi.

Apoi au urmat alte cateva roluri extrem de importante pentru cariera sa, pe care Sinem le-a jucat impecabil, reusind astfel sa uite de faptul ca isi dorea in trecut sa devina profesoara de limba turca si s-a orientat doar spre actorie.

Citeste si: Nazli si Beliz, rivale in serialul "Doctorul minune" si cele mai bune prietene dincolo de platourile de filmare! Iata cum au fost surprinse actritele Sinem Unsal si Hazal Turesan, dupa incheierea filmarilor!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

In anul 2019 Sinem Unsal a fost cooptata sa joace in serialul fenomen Doctorul minune, in care a interpretat rolul Nazli, al unei tinere doctorite, un rol extrem de dificil si de solictant, insa caruia aceasta i-a facut fata cu succes.

Dupa inchierea filmarilor, undeva in luna mai a acestui an in Turcia, Sinem Unsal a preferat o perioada sa se retraga din lumina reflectoarelor pentru a se odihni mult, resimtitndu-se enorm dupa multe eforturi depuse pentru cel mai dificl.

Insa cu toate astea Sinem n-a reusit sa stea prea mult timp departe de camerele de filmat, deoarece a participat de curand o sedinta foto de amploare, pentru o revista renumita din Turcia. Pentru aceasta aparitie inedita, celebra actrita a decis sa recurga la o schimbare spectaculoasa de look. Mai precis aceasta a abordat o coafura afro si a imbracat tinute mult mai atragatoare decat cele purtate anterior.

Citeste si: DETALII nestiute despre frumoasa actrita Sinem Unsal din distributia serialului "Doctorul Minune", care va fi difuzat in curand la Kanal D!