Nazli si Beliz, rivale in serialul "Doctorul minune" si cele mai bune prietene dincolo de platourile de filmare! Iata cum au fost surprinse actritele Sinem Unsal si Hazal Turesan, dupa incheierea filmarilor!

Author: Ana Filip
Actualizat: 14 sep 2021, 17:24
Foto(5)

Actritele Sinem Unsal si Hazal Turesan, care au dat viata personajelor Nazli si Beliz in serialul "Doctorul minune", au ajuns prietene de nedespartit dupa terminarea filmarilor!

Productia turceasca "Doctorul minune" a cucerit publicul din Turcia si de peste hotare cu povestea impresionanta a tanarului medic rezident Ali Vefa, care in ciuda faptului ca sufera de o afectiune din spectrul autismului, a continuat sa lupte neincetat pentru a-si indeplini marele vis de a deveni un chirurg destoinic si renumit.

Serialul "Doctorul minune" a adus in atentia telespectatorilor atat actori deja consacrati si foarte apreciati in Turcia, cat si tinere sperante ale cinematografiei turcesti, actori extrem de talentati, care au interpretat magistral rolurile dificile.

Printre tinerii actori ai distributiei serialului se numara si protagonista Sinem Unsal, cea care a dat viata personajului Nazli si Hazal Turesan, care a jucat rolul Beliz, managera spitalului privat in care s-au desfasurat filmarile.

Nazli si Beliz, rivale in serialul "Doctorul minune" si cele mai bune prietene dincolo de platourile de filmare

Sinem Unsal are doar 28 de ani si in cei sase ani de cariera, tanara actrita a reusit sa cucereasca publicul cu talentul ei desavarsit si sa devina in scurta vreme una dintre cele mai

apreciate actrite din tanara generatie a Turciei. In ciuda faptului ca a studiat initial Facultatea de Literatura Comparata si abia apoi a urmat cursuri de actorie, Sinem Unsal a dovedit ca poate fi o actrita completa. In cadrul serialului "Doctorul minune", Sinem Unsal a interpretat un rol extrem de dificil, al unui medic chirurg rezident si a facut fata cu brio tuturor provocarilor impuse de scenariul dificil.

Hazal Turesan are 36 de ani si peste zece ani de experienta in actorie.

Aceasta a absolvit Facultatea de Teatru in cadrul Conservatorului de Stat din Ankara, in anul 2007 si un an mai tarziu a debutat pe micile ecrane, cand a fost cooptata in primul ei proiect de televiziune, care i-a primul pas catre celebritate. In anul 2019 a acceptat marea provocare de a juca in serialul Doctorul minune, care i-a adus cele mai mari satisfactii pe plan profesional.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Cele doua actrite talentate s-au cunoscut pe platourile de filmare ale productiei fenomen "Doctorul minune", unde au devenit cele mai bune prietene, in ciuda faptului ca in serial au fost rivale, deoarece au iubit si admirat acelasi barbat.

Citeste si: Cati ani au actorii din serialul Doctorul minune in viata reala? Uite ce diferenta uriasa este intre personaje si actori

Citeste si: CINE este si cati ani are Sinem Unsal, frumoasa actrita care da viata protagonistei serialului "Doctorul minune"!

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.