„Ne-a luat ca pe popice”. Cine este Cosmin, băiatul de 11 care a murit în Petroșani, după ce a fost lovit în plin de un tânăr beat și fără permis

Author: Andreea Buinoschi

„Ne-a luat ca pe popice”. Cine este Cosmin, băiatul de 11 care a murit în Petroșani, după ce a fost lovit în plin de un tânăr beat și fără permis

Sursa: antena3.ro

Cosmin este băiatul de doar 11 ani care a murit în Petroșani, după ce un tânăr teribilist s-a urcat la volanul unei mașini, deși era beat și nu avea nici permis și a intrat în plin în șase copii care traversau.

Cosmin și-a pierdut viața, în Petroșani, la doar 11 ani, după ce un tânăr de 19 ani, care era și beat și nu avea nici permis, nu a oprit la trecerea de pietoni și a intrat în plin în șase copii care treceau strada.

Cine este Cosmin, băiatul de 11 care a murit în Petroșani, după ce a fost lovit în plin de un tânăr beat și fără permis

În prag de sărbători, o familie se pregătește de înmormântare, iar alte cinci se roagă la Dumnezeu ca cei mici să se întoarcă acasă, sănătoși. Unul dintre copii este intubat la Terapie Intensivă.

După ce i-a lovit pe copii, șoferul a fugit de la fața locului și a fost găsit în localitatea Aninoasa, la 12 km distanță, fiind arestat pentru 24 de ore. Trei copii au ajuns, de urgență, la Timișoara și se află în stare gravă.

Cosmin ajunsese în stare gravă la Spitalul de Urgență Petroșani, iar medicii au încercat să îl stabilizeze, pentru a-i salva viața, dar rănile au fost atât de grave, încât, ieri dimineață, 22 decembrie, acesta a decedat.

Minorul juca la echipa de fotbal din localitate, Jiul Petroșani, și se întorcea, împreună cu ceilalți colegi, de la o petrecere de final de an. Una dintre victime a declarat că viteza lui era atât de mare, încât „ne-a luat ca pe popice”.

Citește și: Ce s-a găsit în burta unui băiat care acuza dureri și stări de greață. Doctorii au fost șocați: „A trecut în intestinul subțire”

„Este vorba despre fotbalişti, copii minori, adică cei care au avut în zonă o petrecere de sfârşit de an, calendaristic şi de an competiţional.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Unul dintre băieţii care era în zonă şi care spunea că se afla chiar pe trecere, participant, de altfel, la petrecerea fotbaliştilor, spunea că au fost loviţi de Volkswagen negru, care i-a lovit în plin”, a declarat o femeie, potrivit observatornews.ro.

Alți copii au leziuni la membrele superioare și la nivelul capului

Conform medicului Mihai Gafencu, purtătorul de cuvânt al Spitalului de Copii ”Louis Țurcanu” din Timișoara, doi copii au leziuni la picioare, dar și la nivelul capului. Aceștia 13 și 14 ani.

„Ca urmare a acestei tragedii au sosit la noi doi copii, de 13 şi 14 ani, amândoi cu leziuni la nivelul membrelor inferioare, unul dintre ei cu fractură de tibie şi celălalt cu fractură de tibie şi o fractură deasupra celuilalt genunchi.

Amândoi au leziune de craniu, adică capul spart. Sunt în afară de orice pericol vital în acest moment, trecuţi în terapie intensivă, pentru a se asista ortopedico-chirurgical leziunile provocate. La unul dintre ei fractura este deschisă, deci va trebui recuperare”, a precizat acesta, conform opiniatimisoarei.ro.

Citește și: Cine este tânărul care a murit după ce a căzut de la etajul 10 al unui bloc din Timișoara, în timpul unei petreceri

Băiatul de 19 ani este acuzat de: ucidere din culpă, părăsirea locului accidentului, conducerea unui vehicul sub influența alcoolului și conducerea unui vehicul fără a deține permis de conducere.