„Ne-am adunat la mormântul ei”. Alexandra, tânăra care a murit cu zile în Maternitatea din Botoșani, ar fi împlinit 26 de ani. Ar fi sărbătorit și șapte ani de căsnicie cu soțul ei

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 12 sep 2023, 16:14

Alexandra ar fi sărbătorit și șapte ani de căsnicie cu soțul ei

Sursa: Facebook Alexandra Ivanov

Alexandra Ivanov, tânăra care și-a pierdut viața în Maternitatea din Botoșani din cauza medicilor, ar fi împlinit astăzi 26 de ani și șapte ani de căsnicie cu soțul ei.

Dacă nu și-ar fi pierdut viața din cauza ignoranței medicilor pe 18 august 2023, după o agoniseală și dureri cumplite care au durat nouă ore, Alexandra Ivanov ar fi sărbătorit astăzi 26 de ani de viață și șapte ani de căsnicie. Zeci de oameni s-au adunat în fața Prefecturii pentru a cere dreptate și pentru a o comemora pe tânăra plecată prea devreme, care a lăsat în urmă trei copii și un soț. 

Alexandra Ivanov ar fi împlinit astăzi 26 de ani

Alexandra Ivanov este numele tinerei care s-a stins din viață cu zile în Maternitatea din Botoșani, și care astăzi ar fi trebuit să-și sărbătorească atât împlinirea vârstei de 26 de ani, cât și aniversarea de șapte ani de căsnicie cu soțul ei.

Citește și: În ce condiții s-a stins gravida de la Botoșani! Doctorul care a încercat să-i salveze viața face dezvăluiri tulburătoare

„E foarte greu să cuprinzi, în câteva cuvinte, toate trăirile pe care le poate simţi un părinte la mormântul copilului”, a declarat tatăl Alexandrei.

Dacă Alexandra ar fi primit îngrijiri medicale în timp util, astăzi ar fi fost alături de soțul și de copiii ei, împreună cu alți membri de familie, și ar fi sărbătorit cele două evenimente frumoase.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

O mulțime de oameni s-a strâns la mormântul Alexandrei, unde au depănat amintiri frumoase despre tânără.

Citește și: Alexandra a avut parte de un sfârșit tragic! Colega de salon a gravidei din Botoșani a rupt tăcerea „Când mi-am ridicat capul din pat, am văzut că era vânătă”

„Era sărbătoare. Tot cu multă lume, dar cu zâmbetul pe buze, cu speranţă în suflet.

Acum, cum vedeţi şi dumneavoastră. Câtă lume reuşeşte să se pună în mişcare şi să vină alături de noi. Le mulţumim pe această cale”, a mărturisit tatăl Alexandrei.

După ce au plecat de la cimitir, oamenii s-au dus în fața Prefecturii unde au amenajat un altar pentru Alexandra.

Cum sărbătoreau apropiații Alexandrei aniversările tinerei

Prietena Alexandrei a povestit, cu durere în suflet, cum se petreceau aniversările când Alexandra încă era printre noi.

„Aniversam frumos, în familie, ne bucuram, povesteam. Acum, ne-am adunat la mormântul ei, am zis o rugăciune, i-am cântat veşnica pomenire. Şi, iată, manifestăm, din nou, paşnic, aici, la Prefectură”, a spus prietena tinerei de doar 25 de ani.

După ce Alexandra Ivanov a decedat, managerul Spitalului Județean Mavromati din Botoșani, Angel Călin, a fost demis din funcție. Medicul de gardă, de asemenea, a fost numit suspect în dosarul morții Alexandrei în urma audierilor.