” Ne-am mărit familia!” Însărcinată cu al treilea copil, Georgiana Lobonț a făcut anunțul care i-a bucurat pe fani

Author: Diana Bostan
Actualizat: 26 iul 2023, 11:34

Georgiana Lobonț

Sursa: Instagram- Georgiana Lobonț

Bucurie mare în familia Georgianei Lobonț. La scurt timp după ce a anunțat că așteaptă cel de-al treilea copil, artista și soțul ei au botezat, marți, un băiețel.

Georgiana Lobonț și-a bucurat fanii cu ultimul anunț, acela că va boteza un băiețel pe nume Deian. Botezul a avut loc la Rădăuți, iar artista și-a ținut urmăritorii la curent pe tot parcursul fericitului eveniment.

Georgiana Lobonț și soțul ei au devenit nași de botez, după ce artista a anunțat că este însărcinată pentru a treia oară

Cei doi copii ai Georgianei Lobonț au fost foarte încântați de noul membru al familiei, ba chiar au ajutat la pregătirea micuțului pentru marele eveniment ce urma să aibe loc.

Artista a făcut o glumă și a spus că micuții se antrenează pentru venirea pe lume a frățiorului sau surioarei lor.

Citește și: Armin Nicoară, asaltat de admiratoare! „Această domnișoară mă caută disperată”. Cum a reacționat Claudia Puican

”Mergem să-l botezăm, de astăzi devine creștin și o să aibă îngerașul lui păzitor”, a spus artista în drumul spre biserică.

Toată familia a fost extrem de încântată, iar Georgiana Lobonț este fericită de cum cei doi copii ai săi se poartă cu micuțul botezat. ”Ne-am mărit familia și am mai botezat un finuț”, a scris aceasta la o fotografie postată pe contul său de Instagram.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: „La un minut după ce am coborât de pe scenă”. Ce i s-a întâmplat Georgianei Lobonț după ce a terminat de cântat la un concert din Turceni! Cântăreața a evitat totul la secundă

Botezul a avut loc într-o locație de vis, iar atmosfera a fost întreținută de Adi de la Vâlcea, însă nici artista nu a putut sta departe de microfon.

Artista este însărcinată cu cel de-al treilea copil

Emoția din timpul ceremoniei de botez a fost cu mult mai mare pentru Georgiana Lobonț, fiind însărcinată pentru a treia oară.

Citește și: Georgiana Lobonț și Rareș Ciciovan au ales numele copilului. Cei doi încă nu au aflat dacă vor avea fată sau băiat

Georgiana Lobonț a dat vestea cea mare pe contul său de Instagram, acolo unde a postat testul de sarcină pozitiv.

„Nu știu dacă e bine că fac chestia asta, dar nu-mi vine să cred. Ce arată aici? Două liniuțe! V-am spus că o să fiți primii care aflați atunci când o să rămân însărcinată. Deci tremură toată carnea pe mine, nu-mi vine să cred că sunt gravidă! Vai de capul meu, deci o să mai avem un copil! Trei! Nu îmi vine să cred”, a spus ea în videoclipul postat pe Instagram.