„Ne-am rătăcit. Drumul este infernal de greu”. Armin Nicoară a trecut prin momente dificile în Grecia, pe Muntele Athos. Ispitele au fost la tot pasul pentru artist și grupul cu care a mers

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 06 apr 2023, 18:35

Armin Nicoară se află pentru a doua oară pe Muntele Athos

Sursa: Instagram

Armin Nicoară și un grup mai mare de persoane au plecat în Grecia, pe Muntele Athos, cu aproximativ o săptămână înainte de Paște. Saxofonistul a precizat că nu este totul atât de ușor pe cât ar părea, dar se merită pe deplin.

Armin Nicoară a plecat în Grecia, pe Muntele Athos, alături de unchiul, de fratele și de tatăl său, doar că experiența, pe cât este de frumoasă, pe atât este de grea. Aceștia au întâmpinat, deja, unele probleme, dar nu s-au lăsat.

Armin Nicoară, greu încercat pe Muntele Athos, în Grecia

Armin Nicoară se află pentru a doua oară pe Muntele Athos, dar acest lucru nu înseamnă că îi este prea ușor.

Artistul și celelalte persoane cu care a mers s-au lovit de multe probleme, da și-au dorit foarte mult să ajungă unde și-au propus.

Saxofonistul ar recunoscut că a întâmpinat multe greutăți, dar despre care consideră că sunt încercări apărute special pentru a-i face să renunțe.

„A fost totul ok până la urmă, dar problema este că ne-am rătăcit. Drumul este infernal de greu, am mers 14 kilometri.

Până acum, a plouat și abia acum a dat soarele și doar am urcat pe munte, printre pietre.

Citește și: “Din păcate ne despărțim.” Armin Nicoară a luat pe toată lumea prin surprindere, la mai puțin de un an de când a făcut pasul cel mare alături de Claudia Puican. Ce veste a dat artistul

(...) Mai la început de drum, chiar au fost niște dificultăți și unii au vrut să renunțe.

Eu le-am spus că acelea sunt ispitele. Eu am mai fost odată, știu despre ce e vorba și eu am trecut peste și este bine”, a povestit acesta.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Grupul nu a rămas unit pe tot parcursul drumului

Problemele nu s-au terminat, iar unele persoane din grup s-au rătăcit pe munte, dar, în cele din urmă, au reușit să se regăsească.

Armin Nicoară, însă, se bucură de această experiență pe care o trăiește pentru a doua oară.

Deoarece drumul spre Mănăstirea Sfânta Ana a fost parcurs de acesta pentru a doua oară, Armin a știut, încă de la început, că are nevoie de răbdare și de multă forță, pentru a trece peste toate încercările și pentru a reuși să ajungă la destinație.

„Ne-am pierdut de unele din persoane din grup.

Cei de la biserică, de unde am plecat dimineața, ne-au dat doi câini, dar ei ne-au dus până acum foarte bine pe drum, doar că noi ne-am despărțit, pentru că unii dintre noi nu au mai putut să țină pasul și s-au rătăcit. Am prins semnal, i-am sunat, am mai întâmpinat dificultăți”, a mai povestit Armin Nicoară pentru wowbiz.ro.

Citește și: Primele declarații făcute de Claudia Puican, după ce s-a spus că ar fi însărcinată. Artista și Armin Nicoară vor să își întemeieze o familie: „De un an, chiar doi, noi ne dorim să facem un copil”

Cu doar câteva zile înainte de a pleca, în cadrul emisiunii ”Teo Show”, Armin Nicoară a mărturisit că prima dată când a mers pe Muntele Athos a fost în urmă cu ceva timp, atunci când a aflat că s-a îmbolnăvit de diabet.