Ne asteapta un weekend plin de evenimente! Ravasitul oilor va asteapta la Runcu iar la Cluj e festival culinar

Autor: S.B. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 25 sep 2020, 03:10

Colega noastra, Ilinca Obadescu, e nerabdatoare sa va dea toate ponturile pentru un sfarsit de saptamana de vis.

Abia astept sa inceapa weekendul acesta! Motivul? Il astept de un an de zile. Pai unde va puteti distra mai mult decat la ravasitul oilor de la Runcu?

Si la Cluj e mare festin culinar. La zilele recoltei se vor stoarce strugurii chiar in fata vizitatorilor. Veti putea gusta si cumpara must proaspat. Unde mai pui ca pe tarabe veti gasi roadele proaspete ale toamnei.

La Dino Parc Rasnov, unul dintre cele mai mari parcuri cu dinozauri din sud-estul Europei, se inaugureaza turele de noapte si un cinematograf 9D.

Griul Bucurestiului prinde culoare in acest weekend! Strazile vor fi populate cu animatii proiectate, display-uri luminoase, jocuri de laser si sunet si concerte de muzica.

Autostrada Transilvania va deveni locul de intalnire al soferilor care iubesc adrenalina si masinile puternice.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Mihaela Rădulescu nu suportă să vadă bărbați în șlapi! „Nu reușesc să mă obișnuiesc cu degetele de la picioare ale bărbaților în șlapi sau sandale. Trebuie să ai niște degete foarte frumoase.”

Una

din cele mai fascinante tari ale lumii, India, isi deschide larg portile la Timisoara. Lasati-va fascinati de cultura si muzica acestui popor.  Titanii planetei vin sa isi masoare fortele in Piata Mare din Sibiu.

Nu stiti unde sa va mai duceti copii in weekend? Va dau cea mai buna idee: mergeti in Parcul de distractii din Herastrau.

##VIDEO144140##

Acestea au fost recomandarile mele numai bune sa va mearga la suflet.

Sunt Ilinca Obadescu, pana saptamana viitoare va urez weekend placut!