Ne-au mai parasit doua suflete! In ceruri, alaturi de restul ingerilor de la Colectiv, s-au inaltat Elsa, o tanara de 37 de ani si Andreea, o copila de 20

Autor: S.B. Editor: Silviu Bunea
Actualizat: 27 mar 2017, 20:44

Exact cand am crezut ca moartea a plecat de la noi, s-a intors dupa un alt tribut. Ne-a luat pana acum 58 de persoane.

Au trecut 3 saptamani de la nenorocirea din clubul Colectiv si medicii inca lupta sa ii salveze pe cei care au iesit mai mult morti decat vii din acel iad. Un ranit de la Institutul C.C. Iliescu nu si-a folosit plamanii timp de 10 zile. Specialistii au decis sa ii puna in repaus tocmai pentru a le da timp sa se vindece. In lume s-au facut doar 400 de interventii de acest tip.

Ranitul se afla in stare critica si medicii au decis sa incerce si aceasta varianta.

Practic, sangele care ar fi ajuns la plamani a fost drenat in exterior cu ajutorul unui aparat timp de 10 zile. Astel activitatea plamanilor a fost preluata de plamanii artificiali. Dupa o noapte nedormita, medicii au venit cu o veste buna. Pacientul a reusit sa treaca cu bine de cele 12 ore critice si este in stare stabila.

Cu speranta privesc toti romanii la cei 11 raniti, din 44 care mai sunt inca internati, aflati in continuare in stare critica in spitalele romanesti. Alti 29 de tineri sunt tratati in strainatate. Toti lupta cot la cot cu medicii.

Altii, insa, nu mai pot continua....

Elsa nu a mai apucat nici macar sa-si ia ramas-bun de la iubitul ei, omul pentru care ea insemna totul pe aceasta lume.

Si nu a mai apucat nici sa imbrace rochia de mireasa, cu care ar fi trebuit sa defileze anul viitor, cand urmau sa-si uneasca destinele pentru totdeauna.Elsa era plecata de 11 ani in Marea Britanie. Si, tot acolo, viata i-a scos in cale sufletul pereche: un britanic de 31 de ani, care s-a indragostit de ea.

Tanarul a iubit-o pe fata inca din prima zi. L-a cucerit cu bunatatea si cu zambetul ei luminos.

Britanicul a cerut-o repede de sotie si isi facusera planuri multe impreuna. Visau ca anul ce urmeaza sa le aduca unirea sufletelor si isi doreau un copil. Elsa se bucura de fiecare clipa. Isi facuse multi prieteni in Anglia, dar in sufletul ei tanara a ramas tot romanca. In fiecare an, de ziua ei, se intorcea in tara pentru a fi aproape de familie si de prieteni. Asa a facut si anul acesta.

In seara neagra de 30 octombrie, Elsa isi aniversa varsta de 37 de ani. Si-a luat fratele si, impreuna cu el si cu alti cativa prieteni, au plecat in clubul Colectiv. Nenorocirea i-a lovit din plin si fara mila. Chiar si asa, Elsa si Adi, fratele ei, au reusit Sa iasa din capcana de foc. Cu rani grave, amandoi au fost dusi la spital.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

##VIDEO147517##

Prietenii Elsei din Anglia au facut chiar si o petitie pe care i-au trimis-o premierului britanic David Cameron, prin care ii cereau acestuia sa o aduca pe Elsa „acasa”, in Marea Britanie, unde considerau ca tanara poate avea mai multe sanse de supravietuire. Dar starea tinerei a fost atat de grava incat nu putea fi transportata. In urma cu cateva zile, a inceput sa fie si mai rau. Facea febra mare iar ranile deschise pe care le avea se suprainfectasera. Ieri, organismul ei ,mult prea slabit, nu a mai putut sa lupte.

Elsa a luat cu ea o parte din sufletul logodnicului sau, pe care l-a lasat intr-o suferinta sfasietoare. La scurt timp dupa ce tanara s-a stins, barbatul, care nu venise cu Elsa la Colectiv, a postat pe un site de socializare un mesaj dureros: „A fost lumea mea, iar acum lumea mea s-a prabusit. Trebuia sa ne casatorim anul viitor si ne gândeam sa avem un copil. Daca aveam un baiat avea si poarte numele Gabriel, daca era fetita o numeam Ava. Fiecare minut pe care l-am petrecut în compania ei a fost pur si simplu perfect. Am iubit-o din momentul în care i-am vazut ochii si pâna în clipa în care i-a închis.”

In timp ce biata fata isi dadea ultima suflare, fratele ei, Adi, reusea sa faca primii lui pasi dupa dezastrul din Colectiv. S-a dat jos din pat pentru prima data dupa 3 saptamani.

In aceasta dimineata, inca o tanara aflata la tratament in Germania si-a luat "adio" de la noi: Andreea Stefan, o copila de 20 de ani din Ramnicu Valcea. Dumnezeu sa va odihneasca in pace!

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.