Ne face tara de ras! Un roman le preda englezilor lectii de furat

Editor: Bogdan Mihai Autor: B.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 19:28

Este revoltator ce-a facut un roman care se da drept hot profesionist in Marea Britanie! A ajuns sa predea, public, lectii de furat!

Revoltator, socant, incredibil! Toate sunt cuvinte care nu pot reda cu-adevarat indignarea celui care priveste cum un roman de-al nostru isi face natia de rasul lumii! Replicile pe care tocmai le-ati auzit sunt afirmatiile unui roman aflat in Anglia.

Tanarul, despre care jurnalistii britanici spun ca ar avea 31 de ani, nu doar ca nu se jeneaza sa spuna cu ce se ocupa in tara lui Shakespeare, dar le si preda lectii de furat! Bine camuflat, cu jacheta alba, cu gluga si sapca bine trase pe cap, pantaloni albastri, pantofi sport, individul pare c-a iesit la plimbare.



Ce-i drept, nu pare deloc un cetatean care a plecat la magazin sa-si cumere lapte! Dar ar mai fi un detaliu important! Pentru ca vrea sa ne predea lectia de furat, Miki nu sare peste niciun detaliu! Priviti-l cum isi intoarce privirea in jurul sau, cum analizeaza tot ce misca, tot ce-i iese in cale.

Miki pare ca a pus ochii pe o bijuterie pe patru roti, parcata langa trotuar.
Priveste prin geamurile fumurii. Si ce credeti ca face?! Ne lamurim de-ndata ce aflam ce are, de fapt, in mana! Ce credeam la-nceput ca ar fi chei de masina, nu sunt deloc ceea ce par! Este, de fapt, un obiect care il ajuta sa blocheze inchiderea usilor masinilor!

Ca sa intelegi mai bine, fiti atenti cum procedeaza! Desi este incredibil, ceea ce ati vazut nu este fictiune, nu face parte din scenariul vreunui film, ci este lectia predata de acest roman, pentru un post de televiziune din Marea Britanie.


Ce l-a putut determina pe Miki sa accepte sa faca o demonstratie despre cum poate fi furata o masina, cu ajutorul celui mai nou dispozitiv utilizat de hotii de masini- o statie de bruiaj ce blocheaza inchiderea electrica a autovehiculului?

Greu de spus! Presa din Anglia scrie ca aparatul este adus din Romania.
##VIDEO119639##

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta