”Ne împlinește pe toate trei” Cum și-a surprins Victor Cornea iubita, după revenirea din Australia. Andreea Bălan a postat totul pe o rețea de socializare

Autor: Diana Bostan

Cum a surprins-o Victor Cornea pe Andreea Bălan

Sursa: Instagram- Andreea Bălan Official

Victor Cornea și Andreea Bălan sunt mai fericiți ca niciodată. Jucătorul de tenis a revenit din Australia și a mers direct la iubita sa.

După eliminarea de la Australian Open, Victor Cornea a pus repede capăt competiției și s-a întors în România, unde și-a îndreptat imediat pașii către Andreea Bălan, partenera sa. Revederea celor doi a fost marcată de emoție și afecțiune, iar sportivul a petrecut timpul cu iubita sa, dar și cu cele două fetițe ale blondinei.

Victor Cornea și-a surprins iubita la revenirea în țară

Perechea Cornea-Balaji a suferit o eliminare în turul al doilea al competiției de la Melbourne, la Australian Open. Aceștia au întâlnit cuplul Marcelo Arevalo din El Salvador și Mate Pavic din Croația și au fost învinși cu scorul de 3-6, 3-6. Chiar dacă rezultatul nu a fost în favoarea lor, Victor Cornea a fost consolat de iubita sa.

Citește și: ”Ești cumva graviduță?” Victor Cornea a fost fotografiat în timp ce își ținea mâna pe burtica Andreei Bălan

După ce s-a întors în România, Victor Cornea nu a venit cu "mâna goală" la iubita sa, Andreea Bălan. Tenismenul a adus un buchet de trandafiri, surprinzându-și partenera. Gestul romantic a fost apreciat de Andreea Bălan, care a împărtășit momentul cu fanii săi prin intermediul unei imagini postate pe rețelele sociale.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

Andreea Bălan nu s-a putut abține și a postat fotografia cu buchetul de trandafiri pe o rețea de socializare. Fotografia a fost rapid distribuită și de iubitul acesteia, tenismenul Victor Cornea.

Ipostaza inedită în care a fost surprins Victor Cornea alături de fiicele Andreei Bălan

Victor Cornea a revenit în România și a mers direct la iubita sa. Acesta nu a fost întâmpinat doar de blondină, ci și de cele două fiice ale sale.

După un turneu lung, tenismenul s-a relaxat și s-a jucat împreună cu fiicele artistei.

Andreea Bălan a surprins întregul moment și a postat totul pe o rețea de socializare, alături de mesajul ”Ne împlinește pe toate trei”,  semn că Victor Cornea nu este atent doar  la iubita sa, ci și la fetițele pe care aceasta le are cu George Burcea.

@andreeabalan Ne implineste pe toate 3🥹🤗❤️ #love #happy #family 🙏 #grateful ♬ You Are The Reason- Calum Scott

Citește și: Andreea Bălan, dezvăluiri din relația cu Victor Cornea: „Are ceva pe suflet”. Cum se înțeleg cei doi iubiți

În momentul în care a intrat pe ușă, Victor Cornea a fost luat în brațe de fiicele Andreei Bălan, apo s-au jucat împreună. Sportivul le-a ridicat și le-a învârtit, iar micuțele au părut încântate de timpul petrecut în compania acestuia.

Victor Cornea este extrem de atent și grijuliu, ținând cont de faptul că și acesta este tatăl unui băiețel.