Ne INVADEAZA extraterestrii? DECLARATII HALUCINANTE ale ministrului apararii VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 17 iul 2022, 07:50

In momentul in care un inalt oficial al statului incepe o discutie in acest fel, e clar.

Avem parte de dezvaluri de senzatie. Mircea Dusa, nimeni altul decit ministrul apararii, a vrut sa justifice necesitatea achizitionarii avioanelor de vanatoare.

 

E nevoie de un dusman, asa ca Dusa l-a descoperit pe cerul patriei. Obiecte zburatoare neidentificare care ne survoleaza spatiul.

 

Iar ministrul tocmai ne-a dat o stire bomba! Suntem survolati de obiecte neidentificare? Fiinte de pe alte planete ne urmaresc din inaltul cerului? Doar nu suntem singurii din univers.

 

Apoi ministrul Apararii a fost tras de maneca pentru gafa comisa si a sucit-o ca la Ploiesti spunand ca "uneori se apropie de spatiul aerian al tarii avioane care nu au aprobare de survol si in momentul in care se apropie, urmam procedura de somare". Vorbim despre cu totul altceva in acest caz. 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Larisa Uță, despre cum a început povestea de iubire între ea și Alin Oprea. “De la prima întâlnire i-am mâncat toți banii.”

 

Lasand gluma la o parte, aviatia militara este o necesitate. In momentul in care spatiul aerian este survolat fara accept si mai ales pentru o tara membra NATO, intervine politia aeriana care se ocupa de posibila amenintare.

 

Romania va achizitiona 12 aparate de vanatoare de tip F16 la mana a doua, din Portugalia. Dupa 2016, MIG-urile vor fi consemnate la sol. Asta inseamna ca nu vor mai avea drept de zbor.

 

Pana atunci, ar trebui sa aducem aparatele F16 din Portugalia. Costurile acestui proiect sunt de peste 600 de milioane de euro!