"Ne oprim cand este pufoasa!" Omleta nu va mai fi niciodata la fel! Asa o prepari corect

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 26 mar 2017, 10:27

Este unul dintre cele mai rapide si mai usoare preparate pentru micul-dejun, dar bucatarul-sef Anthony Bourdain spune ca preparam omleta intr-un mod gresit.

Bucatarul TV american in varsta de 60 de ani a dezvaluit metoda sa pentru a gati clasicul mic-dejun, si care, spune el, functioneaza de fiecare data.

Anthony Bourdain spune ca totul incepe cu o tigaie incinsa bine, dar nu in exces, apoi se sparg ouale intr-un bol, se pune sare, piper (fara niciun pic de apa, sau smantana, ori lapte) si se bat pana cand se leaga.

Se adauga o cantitate generoasa de unt in tigaie si se asteapta pana se topeste. Se pun ouale in tigaie si se lasa la gatit, fara a le amesteca. Dupa ce sunt aproape gata, se amesteca in forma de opt cu furculita si ne oprim cand omleta este pufoasa, aerata si incretita.

 

Citeste mai multe pe kfetele.ro!

 

Taguri: