Ne place, nu ne place. Ce defecte au vedetele? VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 07:50

Adrian Sana din trupa Akcent si Anca Serea s-au vazut, s-au placut, s-au iubit cu patos... iar acum sunt pe cale sa devina parinti. Asta... chiar daca Anca mai are inca doi copii, dintr-o casatorie anterioara. Bruneta este insarcinata deja in sase luni, astfel ca peste numai 90 de zile Adrian va simti ce-nseamna sa schimbi scutece si sa nu mai dormi noaptea din cauza plansetelor bebelusului. Cei doi au fost la ecograf si au aflat ca vor avea un baietel. Si chiar daca acesta n-a venit inca pe lume, Adi si Anca ne anunta ca-si mai doresc INCA un copil. Pentru ca formeaza un cuplu frumos si sunt pusi pe fapte mari... NE PLACE de ei!

De retinut... infometarea nu este o solutie tocmai sanatoasa pentru a arata mereu bine! Bianca Dragusanu stie! E cunoscut faptul ca ingredientele pe care le-a folosit pentru a se transforma din „ratusca cea urata” in „bomba sexi” au fost operatiile estetice si infometarea. Efectele se resimt abia acum! Bianca s-a operat luni la picior, ea suferind de un hematom capatat in urma unui accident petrecut in urma cu mai multi ani.
Pe langa operatie, roscata mai sufera si de ulcer si diabet, iar o mare parte din vina este atribuita de medici curelor crunte si stresului prin care fosta iubita a lui Bote a trecut in ultimii ani. Mai nou, roscata este suspecta si de osteoporoza! Si nici macar n-a implinit 30 de ani! NU NE PLACE!

Divortul de Massimo Brambati ii prieste de minune frumoasei Catrinel Menghia, care se poate dezbraca din nou in campanii publicitare, fara sa mai aiba de infruntat gelozia fostului sot.
Cel mai cunoscut manechin international de origine romana a devenit imaginea unui calendar, lansat in Romania in urma cu cateva zile. Proiectul este realizat in colaborare cu fotograful Marius Bărăgan si reuneste elemente ale mitologiei grecesti. Catrinel le intruchipeaza pe rand pe: Athena- zeita intelepciunii, Artemis- zeiţa vanatorii, Erato- muza dansului si a muzicii, Afrodita – zeita frumusetii si chiar pe Medusa, cea care impietrea barbatii. Eh...
chiar stana de piatra n-am ramas, dar sigur ne-a lasat muti de uimire. Domnisoara Menghia e suberba si... NE PLACE!



 

Taguri: