„Ne recunoști că v-ați văzut în afară”. Rebecca aduce acuzații dure împotriva lui Antoni și a lui Criss. Cum se apără cei doi concurenți de la „Casa iubirii”

Autor: Diana Ghita
Actualizat: 19 sep 2024, 20:32

Ce crede Rebecca despre Criss și Antoni

Sursa: Captură KANAL D

În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.

Criss a încercat să o asigure pe Rebecca de faptul că nu s-a întâlnit niciodată cu Antoni în afara „Casei iubirii” și că interacțiunile lor s-au limitat doar la niște simple donații pe TikTok și follow-uri pe rețelele sociale.

Cum se apără Criss și Antoni în fața acuzațiilor Rebeccăi

În momentul în care a văzut că Rebecca insistă asupra subiectului legat de Criss și Antoni, prezentatoarea emisiunii, Andreea Mantea, a vrut să se convingă, și ea, că spusele brunetei sunt doar niște bănuieli, așa că a întrebat-o pe noua

concurentă: „Nu v-ați văzut niciodată, nu ați vorbit niciodată?”.

Criss i-a spus Andreei Mantea, foarte hotărâtă, că nu s-a întâlnit cu Antoni și că nici măcar nu au stat de vorbă. De asemenea, a spus că i-a dat follow concurentului doar pentru că i-a plăcut de el.

Rebecca a fost, însă, sceptică, vizavi de aceste afirmații, iar Criss, a încercat să aducă în prim-plan un alt episod de gelozie al Rebeccăi, în care, de asemenea, nu a avut dovezi, dar a adus acuzații dure: „Eu cred că e aceeași situație ca la

Teodora”.

Însă, Rebecca, a înțeles greșit comparația făcută de noua concurentă: „Adică v-ați văzut?”.

Urmăriți totul în materialul video de mai jos:

Citește și: Moldo și Rebecca, apropieri la piscina din „Casa iubirii”! Cum a reacționat Antoni la imaginile cu cei doi concurenți

Criss: „Nu ne-am văzut”.

Rebecca: „Ai zis că e ca la Teodora. Practic, ne recunoști că v-ați văzut în afară”.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

În momentul în care a văzut că cele două tinere nu se pot înțelege deloc, Antoni a intervenit: „Situația este asemănătoare doar pentru că noi îți prezentăm ceva, cum s-a întâmplat, și tu vii să zici că, de fapt, a fost mai mult, fără să știi dacă a fost sau nu”.

Andreea Mantea crede că Rebecca ar știi mai multe despre Antoni și Criss

În tot acest timp, Andreea Mantea a rămas, în continuare, confuză, întrucât nu înțelege de ce Rebecca insistă cu acuzațiile: „Știi tu mai multe? Bănuiești? Ți-a povestit Antoni ceva?”.

Rebecca, însă, nu a vrut să dezvolte subiectul: „Nu, nu știu nimic. Nu mă interesează, nu vreau să vorbesc. Eu, față de anumiți oameni de aici, știu ce-i aia conștiință și eu n-o să fac rău.

Atât am avut de zis.(...) Sunt prea om, pentru niște oameni de aici”.

Andreea Mantea: „Eu înțeleg că e ceva acolo. Ce se întâmplă?”.

Rebecca: „Nimic”.

Citește și: Legătura dintre Criss și Antoni, din „Casa Iubirii”! Cei doi concurenți s-au cunoscut înainte. Cum a reacționat Rebecca: „E vinovat”

Ulterior, Rebecca, copleșită de întreaga situație, a început să plângă, iar atunci când Moldo a văzut-o în lacrimi, a venit rapid în casa fetelor pentru a încerca să o înveselească. Acesta a venit să împartă un iaurt cu ea, gest care a făcut-o pe brunetă să zâmbească.