Nea Coco si Inna, catelul minune, la “Asta-i Romania!” In aceasta seara, emisiunea de la Kanal D incepe la ora 23:00!

Editor: Daniela Iliuta Autor: B.M.
Actualizat: 15 sep 2020, 20:10

Am gasit familia de pitici fericiti si catelul minune Inna! Familia Paliu, caci despre ei este vorba, nu-s mai mari de un cot, dar au o pofta de viata mai ceva ca a unui urias.

Nu traiesc in casuta piciticilor din povesti, dar vad viata in roz chiar si prin gaura cheii. Companie celor doi soti, Ion si Ancuta Paliu, le tine catelul Inna, un Yorkshire Terrier care ar “lua” bacalaureatul inaintea multor tineri aspiranti. Este mic cat o lingura, dar proprietarul baga mana in foc ca stie sa latre in limbi straine si face adunari...fara sa ii dea cu virgula. De fapt, in toata familia Paliu esentele tari se tin in sticlute mici.

“Important este sa iti faci viata frumoasa si sa ai incredere in tine, mereu, indiferent cum arati”, ne marturiseste domnul Paliu.

Ion (zis Nea Coco) si Ancuta n-au aplecat niciodata urechea la vorbele rele si nici nu si-au amarat sufletul cu fiece problema pe care viata le-a pus-o in cale ca pe-un bolovan. Au invatat sa fie mandri si sa tinteasca sus, chiar daca abia ajung la clanta usii.

Desigur ca cei au avut si momente cand au plans…

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Sambata, de la ora 23:00, la „Asta-i Romania!” aflam fascinanta poveste de dragoste si de viata a familiei Paliu, dar si a catelului poliglot, Inna.

 

Taguri: