NEASTEPTAT, dupa ce a investit zeci de mii de dolari in operatii estetice s-a SINUCIS! Afla personajul CONTROVERSAT

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 01 nov 2020, 22:20

Barbatul care a intrat in Cartea Recordurilor pentru modificarile extreme ale corpului a fost gasit mort in locuinta sa din Tonopah, Nevada.

Dennis Avner sau Omul-Tigru, in varsta de 54 de ani, era veteran al Marinei Statelor Unite si lucra ca programator. Acesta a investit de-a lungul timpului zeci de mii de dolari in operatii estetice, pentru a semana cu cat se poate de mult cu un tigru: si-a sectionat buza superioara, si-a tatuat fata, si-a pus implanturi dentare.
/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/t3-ce88d0f76e58f6f674a32e844d385c72.jpg

 

Cu toate acestea el a recurs a un gest necugetat si s-a sinucis fiind gasit decedat pe data de 5 noiembrie in locuinta sa.

 

"Dennis nu a avut niciodata o viata usoara, si obisnuia sa spuna, ca a gasit faima, dar nu si fericirea", a spus Shannon Larratt, barbatul care l-a cunoscut pe Dennis.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii

Citește și: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"

 

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.