Neatenția unei șoferițe aproape a costat-o viața. O femeie a intrat într-un gard metalic pentru că se uita pe telefon în timpul mersului

Autor: Lavinia Medrea

O femeie a intrat într-un gard metalic pentru că se uita pe telefon în timpul mersului

Sursa: Observator News

Ieri seară, o femeie a intrat în gardul metalic care desparte șoseaua Olteniței de liniile de tramvai pentru că se uita în mers pe telefon.

O tânără șoferiță a intrat cu mașina în gardul metalic care desparte șoseaua Olteniței din Capitală de liniile de tramvai deoarece stătea cu ochii la telefon în timp ce se afla în deplasare. Aceasta a ajuns la spital în stare gravă, după accidentul care a avut loc în jurul orei 21:00.

O șoferiță a intrat într-un gard metalic pentru că se uita la telefon în timpul mersului

Conform martorilor de la fața locului, șoferița stătea pe telefon și nu și-a dat seama că pierde direcția de mers din neatenție.

Citește și: Cel puțin 10 persoane au rămas blocate în nămeți după ce a avut loc o avalanșă pe o pârtie de schi. Unde a avut loc incidentul

Autoturismul a intrat cu putere în gardul metalic și a rămas suspendată pe acesta.

La locul accidentului s-a deplasat de urgență o ambulanță care i-a acordat femeii primul ajutor și a dus-o la spitalul Badgasar Arseni.

Cum a ajuns o șoferiță din Maramureș să lovească două fete de 12 ani

În seara de Ajun, două fete, în vârstă de doar 12 ani, au fost lovite în plin de o șoferiță în timp ce mergeau la colindat.

Acestea au ajuns în stare gravă la spital.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citește și: Accident mortal în București! O tânără de 19 ani a murit nevinovată în ziua de Crăciun, într-un cumplit accident pe Șoseaua Gheorghe Ionescu-Sisești

Accidentul a avut loc seara trecută în localitatea Oncești, județul Maramureș. Se pare că fetele ar fi trecut strada printr-un loc neregulamentar și nesemaforizat, astfel că șoferița le-a lovit din plin.

Fetițele mergeau la colindat și au trecut strada pentru a ajunge la o altă casă, moment în care femeia în vârstă de 28 de ani le-a lovit în plin cu mașina. 

Șoferița din Sighetu Marmației a fost testată cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost zero.

La locul incidentului au venit echipaje de prim-ajutor care le-au dus pe fetițe, în stare gravă, la Spitalul din Baia Mare.

Poliția din Maramureș a întocmit un dosar penal pentru vătămare din culpă și continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate care au fost circumstanțele producerii accidentului.

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.