Nebahat Cehre, Sultana–Mama din "Suleyman Magnificul" a primit o OFERTA de nerefuzat

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 02:38

Nebahat Cehre, frumoasa actrita care interpreteaza rolul Sultanei-Mama, a acceptat pe loc o oferta care nu doar ca a onorat-o, insa i-a adus si foarte multi bani in cont.

 Nebahat se bucura de un succes enorm in toate tarile in care este difuzat serialul "Suleyman Magnificul" datorita rolului pe care il interpreteaza. Actrita a primit din partea unei companii petroliere din Grecia oferta de a fi imaginea acelui concern, lucru care a incantat-o pe Nebahat, acceptand pe loc propunerea, mai ales ca era vorba si de 500 000 de mii de euro.
/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/nebahat-cehre-91d5aa153623b8ec600fbb374ee6614f.jpg"M-a surprins oferta grecilor, dar am acceptat-o fara nicio ezitare.
Cred ca au apelat la mine pentru le-a placut cum am jucat rolul sultanei-mama din «Suleyman Magnificul», serial care se bucura de mare popularitate in Grecia".
Si pentru ca a terminat mai devreme filmarile pentru rasunatorul serial "Suleyman Magnificul", Nebahat se pregateste pentru o noua productie unde va juca cu actorul Burak Özçivit, in varsta de 27 de ani, interpretul lui Bali Malkoçoğlu, omul de incredere al sultanului Suleyman.
( sursa enational.ro)