Nebahat din serialul Totul pentru familia mea, aniversare cu peripeții alături de colegii săi! Iată ce vârstă a împlinit frumoasa actriță Simge Selçuk și ce persoane dragi i-au fost alături la petrecerea-surpriză!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 03 feb 2023, 22:22
totul pentru familia mea Foto(5)

Simge Selçuk, alaturi de colegul ei, Celil Nalçakan

Sursa: Instagram Celil Nalçakan

La mulți ani, Simge Selçuk! Iată ce mesaj plin de tandrețe a primit superba actriță din partea colegului ei de platou, Celil Nalçakan, cel care i-a organizat petrecerea-surpriză! „Doar zâmbește, de restul mă ocup eu!”

Simge Selçuk este considerată una dintre cele mai frumoase și talentate actrițe ale Turciei. În cei aproape treizeci de ani de activitate pe platourile de filmare, superba actriță a reușit să cucerească publicul cu talentul ei desăvârșit și cu o carismă deosebită. Cel mai recent proiect care i-a adus un succes răsunător este rolul jucat în serialul Totul pentru familia mea, în care a avut alături mulți colegi de breaslă renumiți.

De curând, o parte din colegii săi i-au pregătit o petrecere surpriză, cu ocazia zilei sale de naștere.

Nebahat din serialul Totul pentru familia mea, aniversare cu peripeții alături de colegii săi

Simge Selçuk a venit pe lume în anul 1975, în Ankara, unde a crescut și a studiat, sub strictă atenție și grija a părinților săi, care i-au descoperit talentul actoricesc încă din copilărie și i-au ghidat pașii apoi spre acest domeniu.

După absolvirea liceului, Simge a fost admisă la Facultatea de Muzică și Artele Spectacolului din cadrul Universității Bilkent, la secția Actorie, pe care a încheiat-o cu succes în anul 1993, atunci când a fost selectată să joace și primul ei rol într-un serial de televiziune, Ferhunde Hanımlar, care a însemnat și primul pas către carieră strălucită de astăzi. Au urmat multe roluri care de asemenea i-au adus mari succese de-a lungul anilor și au propulsat-o treptat printre cele mai apreciate actrițe ale Turciei.

Citește și: Nebahat din serialul Totul pentru familia mea, imagini rare din perioada în care nu avea nicio intervenție estetică! Iată cum arăta celebra actriță Simge Selçuk, în urmă cu 30 de ani, când avea o înfățișare naturală!

Pe data de 27 ianuarie superbă actrița Simge Selçuk a împlinit vârsta de 48 de ani și continuă să arate uluitor.

Celebra actrița are mereu grijă să arate impecabil la orice apariție publică și nu s-a sfiit niciodată să recunoască și faptul că în ultimii ani a apelat și la câteva intervenții estetice.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Pentru că ziua ei de naștere a picat într-una dintre zilele dedicate filmărilor pentru noul sezon al serialului Totul pentru familia mea, colegii săi i-au pregătit o petrecere-surpriză pe 2 februarie pentru a marca aniversarea acesteia și pentru a se bucură împreună de importantul eveniment.

Simge Selçuk a fost luată prin surprindere de colegii săi însă s-a bucurat enorm de multe cadouri minunate și de prezența lor. Cel care s-a ocupat de organizarea petrecerii a fost nimeni altul decât partenerul ei de platou, Celil Nalçakan, care de asemenea i-a transmis și pe contul lui de socializare și un mesaj inedit: „Doar zâmbește, de restul mă ocup eu!”

Citește și: Nebahat din serialul Totul pentru familia mea, surprinsă fără machiaj! Iată cum arată celebra actriță Simge Selçuk, în vârstă de 47 de ani, atunci când nu se află în lumina reflectoarelor!

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.