Nebahat din serialul Totul pentru familia mea, anunț neașteptat în mediul online! Iată cum și-a surprins fanii celebra actriță Simge Selçuk! Ce decizie radicală a luat de curând!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 08 iun 2023, 13:35
Foto(6)

Frumoasa Nebahat din serialul Totul pentru familia mea a făcut recent un anunț uluitor! Decizia neașteptată a celebrei actrițe Simge Selçuk i-a surprins teribil pe fanii ei! Iată imaginea care a făcut furori în mediul online!

Simge Selçuk are 47 de ani și se numără printre cele mai apreciate actrițe ale generației sale. În cei peste douăzeci de ani de activitate pe platourile de filmare, această a surprins publicul cu talentul ei desăvârșit și a frumuseții sale răvășitoare, devenind din ce în ce mai cunoscută în Turcia și peste hotare.
Cel mai recent proiect în care a jucat superba actriță Simge Selçuk este producția Totul pentru familia mea, pentru care încă se mai filmează în Istanbul, în care această dă viață personajului Nebahat, ce una dintre cele mai mari reușite din carieră.

Dincolo de platourile de filmare, îndrăgita actriță este o femeie la fel de cochetă și are mare grijă de felul în care arată, menținându-și o silueta uluitoare.

Nebahat din serialul Totul pentru familia mea, anunț neașteptat în mediul online! Iată cum și-a surprins fanii celebra Simge Selçuk

Simge Selçuk s-a în anul 1975, în capitală Ankara, într-o familie înstărită care a crescut-o și a educat-o exemplar și au susținut-o în toate deciziile sale importante de până acum atât pe plan personal, cât și profesional.

Pentru că visa să devină o actrița renumită, după încheierea liceului, Simge s-a înscris la Facultatea de Muzică și Artele Spectacolului din cadrul Universității Bilkent, secția Actorie, pe care a absolvit-o în 1993.

Si în același an a și fost cooptată în primul serial de televiziune, Ferhunde Hanımlar, care a însemnat și primul pas către carieră de succes de astăzi. Au urmat multe roluri care de asemenea i-au adus mari reușite de-a lungul anilor și au propulsat-o treptat printre cele mai admirate actrițe în Turcia.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

De curând, îndrăgita actriță Simge Selçuk a publicat pe contul ei de Instagram o imagine care a surprins pe toată lumea. Aflată chiar pe platourile de filmare ale serialului Totul pentru familia mea, Simge a postat o fotografie de senzație, într-o ipostază hazlie. Și totodată această a adăugat un scurt comentariu surprinzător, în care și-a anunță fanii că urmează să își schimbe înfățișarea în curând și că aceea este ultima poză cu părul lung.

„Uneori 🤭 ultima poză cu părul lung!”, a scris renumita Simge Selçuk!

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.