Nebahat din serialul Totul pentru familia mea, apariție de senzație, la cabina de machiaj! Iată cine a însoțit-o de curând, pe platourile de filmare pe frumoasa actriță Simge Selçuk

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 08 iun 2023, 13:48
Foto(4)

Nebahat din serialul Totul pentru familia mea, surprinsă în cele mai hazlii ipostaze la cabina de machiaj! Cea mai iubită persoană din viața ei a însoțit-o pe platourile de filmare!

Simge Selçuk face parte din categoria celor mai apreciate actrițe ale Turciei. Deși are 47 de ani și este mămică, celebra actriță continuă să arate fabulos, deoarece are mare grijă de aspectul ei fizic. Cel mai recent proiect de televiziune este serialul Totul pentru familia mea, în care interpretează rolul Nebahat, alături de excentricul actor Celil Nalçakan, care îi este partener de platou. Când nu se află la filmări, îndrăgita actriță petrece mult timp alături de fetiță ei, pe care o adoră.

De curând, Simge a fost însoțită pe platourile de filmare de fetița ei și a împărtășit și fanilor ei cele mai hazlii momente din pauze.

Nebahat din serialul Totul pentru familia mea, apariție de senzație, la cabina de machiaj

Simge Selçuk a venit pe lume în anul 1975, în Ankara, într-o familie înstărită, în sânul căreia a primit o educație de seama, dar și sprijin constant pentru a-și realiza marele vis de a deveni o actriță de renume.

După absolvirea studiilor liceale, ambițioasa Simge a fost admisă la Facultatea de Muzică și Artele Spectacolului în cadrul Universității Bilkent, secția Actorie, pe care a încheiat-o cu succes, în anul 1993. La scurt timp după absolvire, actrița a debutat pe platourile de filmare ale serialului de televiziune Ferhunde Hanımlar, care a i-a adus primul pas către carieră strălucită de astăzi și i-a deschis calea către noi oportunități profesionale.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Cel mai recent proiect la care încă se filmează în Turcia, este producția Totul pentru familia mea, în care joacă rolul Nebahat, alături de renumitul actor Celil Nalçakan, care îi este partener de platou și foarte bun prieten. De curând, celebra actrița a publicat pe contul ei de socializare un scurt clip video în care a apărut alături de minunată ei fiica și de micuța actrița Alya Polat, care joacă rolul Bahar, sora Zehrei.

Citește și: Akif și Nebahat din serialul Totul pentru familia mea, în cele mai hazlii ipostaze! Iată cum au fost surprinși celebrii actori Simge Selçuk și Celil Nalçakan, în spatele camerelor de filmat! „Râd mai mult decât să lucrez pe platou”

Citește și: Nebahat din serialul Totul pentru familia mea, anunț neașteptat în mediul online! Iată cum și-a surprins fanii celebra actriță Simge Selçuk! Ce decizie radicală a luat de curând!