Nebahat din serialul Totul pentru familia mea, imagini rare din perioada în care nu avea nicio intervenție estetică! Iată cum arăta celebra actriță Simge Selçuk, în urmă cu 30 de ani, când avea o înfățișare naturală!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 05 mar 2023, 14:06
Foto(5)

Renumita Simge Selçuk se numără printre cele mai frumoase și talentate actrițe ale Turciei! Iată cum arăta aceasta înainte de a recurge la operații estetice!

Simge Selçuk are 47 de ani și continuă să își surprindă fanii cu noi apariții de senzație în producții de excepție. În cele trei decenii de activitate pe platourile de filmare, Simge a încântat publicul cu talentul ei uriaș și cu frumusețea răpitoare, devenind una dintre cele mai apreciate actrițe ale Turciei. Cel mai recent proiect din care a făcut parte a fost serialul Totul pentru familia mea, în care a dat viață personajului Nebahat, un rol interpretat magistral.

Deși anii au trecut peste celebra actrița, această arată impecabil și are mare grijă să apară mereu cu o silueta perfectă.

Nebahat din serialul Totul pentru familia mea, imagini rare din perioada în care nu avea nicio intervenție estetică

Simge Selçuk s-a născut în anul 1975, în Ankara, unde a crescut și a studiat. Părinții săi i-au descoperit încă din copilărie talentul actoricesc și au sprijinit-o pas cu pas pentru a-și îndeplini mărețul vis de a deveni o actriță de succes.

Iar la vârstă majoratului, aceasta s-a înscris la Facultatea de Muzică și Artele Spectacolului din cadrul Universității Bilkent, pe care a absolvit-o cu brio.

Citește și: Nebahat din serialul Totul pentru familia mea, schimbare spectaculoasă de look! Iată cum și-a făcut apariția celebra actriță Simge Selçuk!

În anul 1993, superba actriță a debutat pe platourile de filmare ale serialului Ferhunde Hanımlar, care a însemnat și primul pas către cariera strălucită de astăzi și apoi au urmat multe roluri care de asemenea i-au adus mari reușite de-a lungul anilor și

au propulsat-o printre cele mai apreciate actrițe ale Turciei.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

În prezent, Simge Selçuk are vârsta de 47 de ani, însă arată uluitor și surprinde la fiecare apariție pe micile ecrane. Celebra actrița are mare grijă de silueta ei și nu s-a sfiit să apeleze in ultima vreme la câteva intervenții estetice, pentru a avea un aspect fizic perfect pe sticlă.

Însă cu toate acestea, îndrăgita actriță nu s-a jenat niciodată de înfățișarea pe care o avea în urmă cu 30 de ani, când se mândrea cu un look natural.

Citește și: Nebahat din serialul Totul pentru familia mea, considerată una dintre cele mai frumoase și talentate actrițe din Turcia!

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.