Nebahat este extrem de supărată pe Akif și îi cere divorțul. Ce se întâmplă în episodul de azi al serialului turcesc „Totul pentru familia mea”? Vezi online live episodul de miercuri, 28 august, începând cu ora 20:00

Autor: Cristina Mocanu
Actualizat: 28 aug 2024, 08:17

Serialul turcesc “Totul pentru familia mea” va fi difuzat de luni până vineri, pe Kanal D

Sursa: sursă Kanal D

Episodul de azi al serialului „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D, miercuri începând cu ora 20:00. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.

Serialul turcesc “Totul pentru familia mea” va fi difuzat de luni până vineri, pe Kanal D, de la ora 20:00.

Ce se întâmplă în episodul de azi în “Totul pentru familia mea”?

Șocat de lucrurile aflate de la Aybike despre familia lui, Berk pleacă de acasă și se mută temporar cu Tolga. Ayla îi spune că face orice ca să o ierte, și chiar se va preda poliției dacă asta vrea el.

Atunci Berk o duce la secția de poliție, devastat.

Familia Eren se luptă cu probleme legate de întreruperea apei și a electricității. Încercările lui Şengül de a găsi o soluție urmând sfaturile lui Hilmiye, duc la un rezultat neașteptat, care îi va afecta într-un mod foarte dureros pe Emel și pe frații ei.

Nebahat este extrem de supărată pe Akif din cauza lui Süreyya și spune că va divorța de el.

Akif și Yaman se ceartă și se bat în mijlocul restaurantului.

Sub pretextul că vrea să îi împace, Sureyya vine cu un plan pentru a-i da alte motive lui Nebahat să îl bănuiască pe soțul ei de infidelitate.

Comportamentul contradictoriu al lui Süreyya continuă să-l surprindă pe Akif.

Ea îl invită să ia masa singuri la restaurant, dar fără să știe el, îi invită și pe Yaman, dar și pe Nebahat ca să o ajute să îi împace.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: VIDEO Gheorghe Turda vorbește despre folclorul din zilele noastre. „Sunt singurul artist în materie de muzică populară și clasică având grad de general în rezervă.”

Lidya și Sarp continuă să pună la cale planuri pentru a-i despărți pe Omer și Susen, dar cuplul primește o mână de ajutor de la Elif.

Citește și: „Ar fi putut să facă infarct”. Ce a pățit actorul Celil Nalçaka în timp ce filma pentru serialul „Totul pentru familia mea”

Mai jos poți urmări promo pentru primul episod al serialului “Totul pentru familia mea”:

Urmărește Video Online subtitrat serialul “Totul pentru familia mea” pe Kanal D

În serialul turcesc „ Totul pentru familia mea ”, este vorba despre 4 frați care rămân orfani după ce părinții lor sunt uciși. Ulterior, fratele mai mare își pierde și el viața, astfel că cei trei frați sunt nevoiți să se descurce singuri. Asupra vieții celor patru frați își va pune amprenta Afik Atakul, un om malefic care este gata să își ducă toate planurile malefice la bun sfârșit.

Frații nu vor avea o viață deloc ușoară, ajungând să trăiască în condiții improprii, iar rudele nu doresc custodia acestora, dar amintirea vie a părinților lor și iubirea pe care și-o poartă îi va ajuta să depășească orice obstacol.

Citește și: „Încerc să petrec cât mai mult timp cu mine însămi!”: Cine este Su Burcu Yazgı Coşkun și ce vârstă are cea care îi dă viață lui Asye din „Totul pentru Familia mea”

Ultimul episod al serialului “Totul pentru familia mea” poate fi urmărit luni, 3 iulie, începând cu ora 20:00 pe Kanal D.

Serialul este disponibil și în mediul online, astfel că episoadele pot fi urmărite de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă, accesând https://www.kanald.ro/live.html.

 


În ediția de vineri, Patrick și Bianca au avut parte de o întâlnire în Camera Roșie, unde au discutat despre Virginia, iar Giuly a izbucnit în lacrimi amare.