Nebahat și Akif din serialul Totul pentru familia mea, surprinși în ipostaze neașteptate! Iată cum au fost fotografiați renumiții actori Simge Selçuk și Celil Nalçakan, în spatele camerelor de filmat, chiar pe platourile de filmare!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 31 mai 2023, 12:08
Foto(4)

Carismaticii Simge Selçuk și Celil Nalçakan din serialul Totul pentru familia mea, surprinși împreună și dincolo de camerele de filmat! „Zile frumoase” Iată ce fel de relație există între cei doi renumiți actori!

Producția Totul pentru familia mea a adus în atenția publicului o poveste impresionantă de viață, dar și o pleiadă de actori celebri și apreciați în Turcia, printre care se numără și Simge Selçuk și Celil Nalçakan, care au fascinat publicul cu talentul lor desăvârșit și cu o carisma aparte. Publicul din România i-au cunoscut recent pe renumiții actori și i-au îndrăgit încă de la primele lor apariții pe micile ecrane.

Nebahat și Akif din serialul Totul pentru familia mea, surprinși în ipostaze neașteptate! Cum au fost fotografiați renumiții actori Simge Selçuk și Celil Nalçakan

Simge Selçuk are 47 de ani și își surprinde în continuare fanii cu noi roluri uluitoare în producții de amploare. Cel mai recent proiect în care a jucat este serialul Totul pentru familia mea, la care încă se filmează pentru un nou sezon în Istanbul, în care dă viață personajului Nebahat, un rol de excepție ce i-a adus mare succes.

Dincolo de platourile de filmare, celebra actriță este o femeie la fel de cochetă și are mare grijă de aspectul ei fizic, menținându-se într-o formă de invidiat.

Citește și: Cum arăta superba Nebahat din serialul Totul pentru familia mea înainte de a recurge la operațiile estetice! Diferența e uluitoare! Iată ce aspect fizic uluitor avea celebra actriță Simge Selçuk la 19 ani! „Tinerețe rebelă”

Simge Selçuk a venit pe lume în 1975, în Ankara, într-o familie înstărită care a sprijinit-o mereu de-a lungul evoluției sale. Pentru că a dovedit un talent uluitor încă din perioada adolescenței, părinții săi au hotărât să ii ghideze pașii către domeniul actoriei. După absolvirea liceului ambițioasă Simge a fost admisă la Facultatea de Muzică și Artele Spectacolului din cadrul Universității Bilkent. În anul 2021 frumoasă actrița a fost cooptată în distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care îl are drept partener de platou pe talentatul actor Celil Nalçakan (44 de ani), alături de care a format

un cuplu reușit pe platourile de filmare, conform scenariului și au fost îndrăgiți rapid de public pentru naturalețea lor.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Celil Nalçakan a jucat rolul soțului ei, Akif, Atakul, un prosper om de afaceri care s-a îmbogățit prin mijloace ilicite și a continuat să își urmareaca mereu propriile interese pentru a-și crește averea.

Publicul i-a îndrăgit pe cei doi actori încă de la primele cadre jucate împreună și-au dorit enorm că aceștia să formeze un cuplu și în viață reală, însă aceștia au precizat mereu că sunt foarte buni colegi și prieteni.

De curând, însă, celebra actrița Simge Selçuk a publicat câteva imagini în care a fost surprinsă alături de Celil Nalçakan, iar fanii lor au reînceput să se întrebe dacă totuși între cei doi există ceva mai mult decât o simplă prietenie.

Citește și: Nebahat din serialul Totul pentru familia mea, aniversare cu peripeții alături de colegii săi! Iată ce vârstă a împlinit frumoasa actriță Simge Selçuk și ce persoane dragi i-au fost alături la petrecerea-surpriză!

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.