Nebunia adolescentei! Fura bani de la parinti si mergea la gigolo pentru a invata cum sa cucereasca barbatii VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 10 nov 2020, 17:50

Nusa si Cornel Vladau formeaza un cuplu de 19 ani.

Cornel are 47 de ani si lucreaza ca broker de asigurari la o companie multinationala. In varsta de 45 de ani, Nusa este organizator de evenimente.

 

Cei doi o au pe Georgiana, o tanara de 18 ani care ar face orice numai sa nu invete. De altfel, domnisoara a terminat liceul, insa absolvirea nu a fost incununata si de diploma de bacalaureat, spre rusinea parintilor.

 

Furiosi, acestia au apelat la emisiunea "Pe banii parintilor", pentru a afla ce se intampla cu fata lor, mai ales ca aceasta le-a promis ca se pune pe invatat si isi cauta un job.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”

 

Ceea

ce au descoperit detectivii a fost socant. Fata lor avea cu totul si cu totul alte preocupari. Desi avea un iubit, aceasta a pus ochii pe un alt baiat, si pentru a-l cuceri era in stare de orice.

 

A mers pana intr-acolo incat a apelat la un gigolo pentru a afla ce vor intr-adevar barbatii. Cum au reactionat parintii la vederea imaginilor si cum a decurs confruntarea aflati din materialul video atasat.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.