NEBUNIA scumpirii politelor RCA ia amploare. Nu numai tinerii sub 30 de ani platesc mai mult, ci si transportatorii

Autor: A.D. Editor: Alina Dirdala
Actualizat: 27 mar 2017, 19:56

Asa ca e foarte probabil ca pretul biletelor de microbuz si al tuturor marfurilor, de altfel, sa creasca in curand!

Valul de scumpiri al politelor RCA din ultimul timp a devenit o adevarata problema pentru multi soferi, dar si pentru transportatori. Fie ca transporta pasageri sau marfa trebuie sa scoata tot mai mult din buzunare pentru a-si plati politele.

In ciuda costurilor ridicate, pretul biletelor a ramas aproape neschimbat in ultimii ani. Iar asta, dupa cum spun transportatorii, se intampla dintr-un singur motiv: „ Noi l-am tinut la fel din respect fata de calatori, atat.

In rest, activitatea noastra este din ce in ce mai putin profitabila .”

Domnul Abdurrahim este proprietarul unei firme de transport persoane de mai bine de 20 de ani. Astazi se confrunta cu o situatie foarte dificila in ceea ce priveste plata asigurarii. Una dintre firmele la care intentiona sa faca politele si-a marit tariful de la o zi la alta. Atat de mult incat l-a lasat cu gura cascata.

Una dintre cele mai mari despagubiri de la noi platite pe o politia RCA a fost cea de peste 4 milioane de euro platite de asigurator, dupa tragedia din Muntenegru in care 18 oameni si-au pierdut viata si 29 au fost raniti.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

##VIDEO130946##

 

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.