Nebunie de gusturi si arome in bucataria bucovineana! La poalele muntilor Rarau, in Vama sunt cele mai iscusite bucatarese care prepara cu drag bucate traditionale

Autor: D.I. Editor: Daniela Iliuta
Actualizat: 27 mar 2017, 22:53

Iata cel mai gustos preparat din carne de porc si cel mai delicios desert cu fructe de padure.

Inainte de a incepe perioada dietelor drastice, mai facem un popas culinar in bucataria din dulcea Bucovina, pentru a ne infrupta cu cele mai gustoase preparate traditionale. Desi drumetii bat cale lunga pana in localitatea de basm, Vama, acestia sosesc aici pentru a se bucura de bucatele traditionale.

Cea mai iscusita bucatareasa a locului a pregatit mancaruri alese si un desert delicios, pe care cu greu le poti uita, odata ce parasesti acele meleaguri minunate.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Muschiul de porc umplut cu hribi, cascaval, smantana, unt, sare si piper.

Acesta a fost asezonat cu scrijele din cartofi, coapte pe plita si in final, un desert deosebit cu blat, fructe de padure si frisca de casa.

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.