NEBUNIE in platoul WOWBIZ! Iulia Albu, aparitie de SENZATIE

Editor: Bogdan Mihai Autor: A.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 18:56

Iulia Albu si-a facut o intrare triumfala in aceasta seara in platoul WOWbiz. Fashion editorul a ales o tinuta excentrica pe care a scos-o in evidenta cu un accesoriu WOW.

Pe langa tinuta excentrica, Iulia Albu a purtat un accesoriu care s-a facut remarcat inca de la intrarea ei in platoul WOWbiz. O masca de sarma pe fata, intocmai ca cea purtata de sportivi la scrima. Iulia a dezvaluit ca aceasta face parte din tinuta cu care a aparut la un targ de nunti si care era toata din sarma. Vedeta nu s-a sfiit sa judece vedetele din showbiz pentru aparitiile lor vestimentare.

Cea luata in vizor a fost cantareata Sophia pe care Iulia o apreciaza pentru stilul extravagant. Insa de data aceasta, cantareata a cam dat-o in bara cu o anume costumatie. Aceasta a purtat o tinuta aurie care nu o avantaja deloc pe trup. Iulia i-a dat nota 6 pentru ca a tinut cont de aparitiile ei de-a lungul vremii.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.