Necazurile nu mai contenesc în familia regretatului Vadim Turdor! Primele declarații ale Lidiei, după ce s-a aflat că a rămas văduva, la doar patru luni de la căsătorie!

Author: Ana Filip
Actualizat: 17 nov 2021, 18:48

Familia regretatului Corneliu Vadim Tudor este din nou în doliu, după ce în luna octombrie, fiica cea mare a politicianului, Lidia, și-a pierdut soțul.

După ce în urmă cu șase ani, Lidia Vadim Turdor a trecut prin momente teribile din cauza tragicului deces al tatălui ei, luna trecută această s-a mai confruntat cu o cumpăna cumplită a vieții sale. Lidia și-a pierdut soțul, la doar trei luni de la căsătorie.

Primele declarații ale Lidiei Vadim Tudor, după ce s-a aflat că a rămas văduva, la doar patru luni de la căsătorie!

Anul acesta, Lidia, fiica cea mare a regretatului politician Corneliu Vadim Turdor, s-a căsătorit cu un scriitor Tano Dan Alexandru, cu 20 de ani mai în vârstă decât ea. Însă după doar patru luni de la cununia civilă, mai precis pe dată de 16 octombrie, soțul ei a decedat, rămânând văduva la 30 de ani.

Potrivit cancan.ro, soțul Lidiei, un scriitor cu 20 de ani mai în vârstă decât ea, a decedat brusc, pe 16 octombrie.

Ceremonia de înmormântare ar fi avut loc așa cum s-a desfășurat și căsătorie civilă, pe 10 iulie, în mare secret, la care au participat doar rudele apropiate și câțiva prieteni ai Lidiei. 

Citeste si: O nouă tragedie în familia lui Corneliu Vadim Tudor! Fiica regretatului senator a rămas văduvă la doar 30 de ani

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Uimitor și total neașteptat, este faptul că Lidia, fiica lui vadim Tudor, a negat categoric căsătoria cu scriitorul Tano Dan Alexandru. Deși jurnaliștii de la fanatik.ro au luat legătură cu Serviciul de Stare Civilă al Primăriei Sectorului 1 și au dezvăluit faptul că a avut loc cununia civilă în mod legal.

"Eu nici nu eram căsătorită! Ne-au murit, într-adevăr, mai mulți colaboratori ai revistei, chiar acum sunt la priveghiul lui Dragoș Dumitriu.

Vă mulțumesc (pentru condoleanțe, n.red.), dar e o știre falsă. Nu sunt căsătorită cu dl Tano Dan Alexandru! Din păcate, mor mulți din cauza COVID-19, prea mulți. (…) Amândoi (Tano Dan Alexandru și Dragoș Dumitriu, n. red.) au murit din cauza COVID, încă avem în redacție oameni care suferă de COVID, din păcate, am avut și eu COVID.
Eu nu vreau că viața mea să fie de interes! (…) Nu sunt văduva lui… Dl Tano era colaborator la revista mea.

Nu vreau să dau nicio declarație despre acest fapt (decesul acestuia, n.red.). (…) Nu mă ocup eu de chestiile astea (pomană, n. red.) Sunați la familia lui, nu pe mine, că eu nu am nicio treabă, serios!", a spus Lidia, potrivit fanatik.ro

Citeste si: Bat clopote de nuntă în familia lui Corneliu Vadim Tudor! Fiica cea mare a regretatului politician se mărită cu un bărbat mai în vârstă cu 20 de ani

 


Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.