Necazurile se țin în lanț după Viorel Lis! Fostul edil al Capitalei a fost internat de urgență din cauza unei bacterii misterioase: „Îi e frică”

Author: Lavinia Medrea

Necazurile se țin în lanț după Viorel Lis! Fostul edil al Capitalei a fost internat de urgență din cauza unei bacterii misterioase: „Îi e frică”

Sursa: Twitter

După ce s-a confruntat cu un preinfarct și o semipareză la picioare, Viorel Lis s-a infectat cu o nouă bacterie. Oana Lis, soția acestuia, a dat detalii detalii despre starea lui de sănătate.

Viorel Lis, în vârstă de 78 de ani, s-a confruntat, în luna martie a acestui an, cu un preinfarct și o semipareză la picioare. Fostul edil al Capitalei a fost internat și operat de urgență atunci. Din nefericire, la foarte puțin timp de atunic, se pare că s-a îmbolnăvit din nou, din cauza unei bacterii misterioase.

Viorel Lis, internat de urgență la spital după ce s-a infectat cu o bacterie misterioasă

Oana Lis a vorbit despre starea de sănătate a lui Viorel Lis și a declarat că soțul ei s-ar fi infectat cu o bacterie misterioasă, precizând că doctorii au găsit infecția zilele acestea, după ce i-au făcut fostului edil al Capitalei un set complex de analize.

Citeste si: Oana Lis, criticată în mediul online. Soția lui Viorel Lis nu s-a mai abținut și a răbufnit: "Caracter de țărancă adevărată"

„Sunt la o clinică. În ultimul timp, Viorel a avut tot felul de simptome. Azi are o internare de o zi. A luat o bacterie, dar nu știu de unde.

El în ultimul timp a tot fost prin clinici. Trebuie să descoperim ce e cu această bacterie. Trebuie să facă o colonoscopie. Îi e frică, dar trebuie să o facă”, a mărturisit Oana Lis, soția lui Viorel Lis.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Din spusele soției, Viorel Lis nu are o stare generală bună, acuzând tot mai des stări de rău, motiv pentru care ajunge tot mai des pe mâinile doctorilor.

Citeste si: Oana Lis, mărturisiri cutremurătoare despre cum a fost violată în repetate rânduri: ”Niciodată un copil violat nu are cum să fie de vină”

Tot în luna martie, atunci când Viorel Lis a fost supus ultimei intervenții chirurgicale, Oana Lis s-a gândit la ceea ce este mai rău. Crezând că este cu un picior în groapa morții, soția fostului edil al Capitalei a cumpărat un loc de veci, fiindcă voia să fie pregătită de cel mai trist eveniment din viața ei, dacă ar fi avut loc.

„Nu credeam că se mai întoarce acasă.

M-am pregătit… Sincer, Viorel nu avea nici loc de veci, am vorbit cu verișoara lui și i-am făcut un loc de veci”, a povestit, acum ceva timp, Oana Lis.

 

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.