Necazurile se țin lanț de familia lui Cornel Dinicu. Fratele patronului ”Ferma Dacilor”, decedat pe o plajă din Spania

Author: Diana Bostan

Necazurile se țin lanț de Cornel Dinicu

Sursa: Facebook

Cornel Dinicu, controversatul patron al pensiunii "Ferma Dacilor," greu încercat de necazuri, deoarece fratele său ar fi fost descoperit mort pe o plajă din Spania.

Patronul pensiunii ”Ferma Dacilor” a fost arestat preventiv în urma incendiului de la Tohani. Se pare că ghinioanele se țin lanț de controversatul afacerist, acesta pierzându-și propriul fiu în incendiu, iar în urmă cu câțiva ani, fratele acestuia a fost găsit decedat pe o plajă din Spania.

Fratele lui Cornel Dinicu a fost găsit decedat pe o plajă din Spania

Cornel Dinicu și familia sa au trecut printr-o serie de încercări dificile de-a lungul anilor.

Într-un eveniment tragic din trecut, fratele lui Cornel și al Corneliei Dinicu a fost descoperit fără suflare în circumstanțe suspecte pe o plajă din Spania, potrivit Gândul.ro. Această pierdere a adus familiei Dinicu o suferință profundă și a reprezentat o altă provocare în viața lor.

Citește și: Patronul ”Ferma Dacilor”, arestat preventiv pentru 30 de zile. Ce acuzații îi aduc procurorii lui Cornel Dinicu

Fratele mai mic al lui Cornel Dinicu a pierit în circumstanțe tragice, reprezentând o veritabilă tragedie pentru familia patronului de la „Ferma Dacilor”. Potrivit informațiilor din presă, la momentul respectiv, s-a speculat că fratele lui Cornel Dinicu ar fi fost victima unui act de violență, întrucât pe trupul său au fost identificate semne de agresiune.

Familia Dinicu s-a dovedit a fi una extrem de unită, atât Cornelia cât și Cornel au depus eforturi constante pentru a menține legăturile strânse cu nepoții, chiar și în circumstanțe dificile.

Cu toate că sora patronului de la „Ferma Dacilor” locuiește în Italia de mulți ani, familia a încercat să păstreze apropierea. De asemenea, sora lor mai mare, Stela, s-a stabilit în Spania de mulți ani. 

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Cornel Dinicu a creat ”Ferma Dacilor” pentru familie

Fiind despărțiți de mii de kilometri, Cornel Dinicu a încerca să-și țină familia unită, de aici pornind și ideea de a pune bazele unui loc în care să petreacă timpul și să-și adune întreaga familie.

Așa a luat naștere ”Ferma Dacilor”, pensiunea ce avea să ardă din temelii în a doua zi de Crăciun și locul în care opt persoane și-au pierdut viața.

Citește și: Care a fost cauza incendiului de la Ferma Dacilor: ”Șansele reale ca victimele să se poată salva au fost aproape inexistente” Ultimele informații în cazul tragediei de la Tohani

Cornel Dinicu nu a fost abandonat de familie nici în momentele grele. După ce a fost arestat preventiv, Cornelia, una dintre surorile afaceristului, i-a luat apărarea în mod public, printr-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook, mesaj pe care la șters ulterior.

„A creat un loc de vis, o casă pentru el și copiii lui, dar și pentru noi cei plecați. Casa noastră când veneam în țară era Ferma Dacilor.

Când plecam de acolo plecam cu valizele pline de bunătăți ca la mama acasă. Înmormântări, parastase și nunți în familia noastră le-a făcut Cornel acolo. El a fost de-a lungul anilor stâlpul de care ne-am sprijinit cu toții! Dar nu asta contează, contează durerea inumană pe care fratele meu o trăiește, durere pe care nu o doresc nici măcar dușmanilor! Oameni buni, cât vreți să îl mai loviți? Vă gândiți măcar o secundă la durerea copiilor lui (dacă nu la el), la durerea mamei lui Victoraș? Ei au nevoie de el pentru a trece prin această durere, dar voi vreți să îl închideți pentru că a îndrăznit să își transforme visul în realitate? Cine este criminalul în toată această tristă poveste? El sau voi?”, a scris sora lui Cornel Dinicu.