Necazurile se tin lant în familia lui Nea Ion! In urma cu 28 de ani, medicii i-au amputat un picior, iar acum traieste cu 38 de lei pe luna! Marturisiri sfasietoare: ”Nu mai pot!”

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 03 nov 2017, 10:17

Un accident teribil i-a schimbat viata total si nu în bine. Nea Ion a ramas fara un picior în urma cu 28 de ani, traieste într-o casa darapanata alaturi de sotia bolnava si de fiul adoptat, care le tot face probleme, iar de parca n-ar fi fost de ajuns are o pensie de 38 de lei.

In cadrul emisiunii WOWbiz, el a vorbit despre drama din viata lui.
”Eu nu mai pot, eu nu mai am putere. Dimineata i-a fost rau.”, a povestit sotia îndurerata.
”Am cazut odata. Am alunecat, am spart si galetile. E goala gospodaria pentru ca suntem nepuntiinciosi. Amandoi suntem bolnavi. Avem niste capre si atat. Traim de azi pe maine, cum putem. Suntem întotdeauna cu necazuri. Se vede care-i treaba aici.”,

a mai povestit barbatul care si-a pierdut piciorul în urma cu 28 de ani.


Din acel moment, însa, viata lui s-a schimbat complet: ”De cand am patit accidentul s-a schimbat totul. Am fost tristi. Ma consum pentru ca de multe ori uit de proteza si sar din pat. Am vazut stele verzi de durere. O jumatate de ora nu mai puteam.


”Protezele se fac la 4 ani si daca nu o pastreaza nu poate sa faca nimic. Nu mai pot. Am mana rupta de doua ori. Am slabit la 30 si ceva de kilograme. Tot greul îl duce el. Nu mai pot sa spal, nu mai pot sa fac nimic.”, se plange femeia.

De parca n-ar fi fost de ajuns problemele din vietilor lor, se pare ca mai au o povara.
Nu se înteleg deloc cu fiul lor, care pur si simplu îi terorizeaza.
”Ma consum din orice. Ma consum din cauza fiului ca ne teorizeaza, din cauza ei ca nu mai poate face nimic. Şi cu mancarea stam mai prost. Avem doar animalele astea.  L-am înfiat pe baiat. Avem mari probleme cu el. A ajuns si la puscarie. Mergea în casele oamenilor si fura. Daca stiam de treaba mea îmi vedeam de treaba mea, de saracia mea.
Arunca cu pietre, ne-a spart si geamurile. Strangea pietre de pe drum si arunca în noi. ”, a mai povestit mahnit barbatul.

Vezi inregistrarea pe wowbiz.ro