Nedim nu renunta la Cemre! Ce decizie neasteptata va lua tanara, aflati ASTAZI, intr-un nou episod din serialul "Nemilosul Istanbul", de la ora 20:00, la Kanal D!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 20 nov 2020, 11:35
Nedim nu se lasa influentat de Ceren!

O intalnire surprinzatoare intre Cemre si Nedim schimba viitorul acestora.

Data afara din conac, Seniz incearca disperata sa-l atraga pe Cenk de partea ei, astfel incat Agah sa o reprimeasca acasa. Inutil insa, pentru ca fiul lui Seniz nu se mai lasa “condus” de principiile mamei sale.

Nedim are de gand sa lupte pentru Cemre!

Nedim pune mana pe inregistrarea detinuta de Ceren, cea care ii incrimina pe Seniz si raposatul lui tata. Tanarul isi ameninta sotia ca daca ea ii va dezvalui lui Agah secretul acesta, va avea mari probleme. 

O intalnire surprinzatoare intre Cemre si Nedim schimba viitorul acestora. Nedim ii cere lui Cemre sa ramana alaturi de el, iar raspunsul tinerei il va deruta. Din umbra, Cenk este <martorul> acestei intalniri.

Departe de casa, Seniz nu reuseste sa treaca peste problemele pe care le are cu Nedim si, intr-un acces de furie, femeia il ataca pe acesta. Lucrurile scapa de sub control iar unul dintre cei doi este grav ranit.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ce hotarare va lua Cemre in ceea ce-l priveste pe Nedim, cum va schimba acest aspect casnicia ei, dar si pe cea a surorii sale, si ce se va intampla cu Seniz, dupa atacul asupra nepotului ei, aflati in aceasta seara,

de la ora 20:00, urmarind un nou episod din “Nemilosul Istanbul”, la Kanal D.

Citeste si: Carismaticul Mehmet Ozan Dolunay, Cenk, din serialul “Nemilosul Istanbul”, schimbare radicala de look! Fanii au reactionat!

Citeste si: Cine sunt actorii din noul serial turcesc Nemilosul Istanbul

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.