Noi întâmplări pline de dramatism: Vezi online subtitrat episodul 2 din Totul pentru Familia mea: ”Inima mea nu înțelege cât de tirană este lumea”

Totul pentru familia mea- episodul 2 ”Inima mea nu înțelege cât de tirană este lumea”: Urmărește online povestea impresionantă pentru supraviețuire a patru frați, rămași orfani.

În episodul 2 din Totul pentru familia mea: Cei patru orfani încep o viaţă plină de dificultăţi

Kadir, Ömer, Asiye și Emel își găsesc un loc unde să se adăpostească pentru că mătușa lor, Şengül, caută modalităţi de a scăpa de copii.

În acelaşi timp, femeia nu ratează nicio ocazie de a beneficia de drama lor.

Akif Atakul face tot posibilul să ascundă infernul provocat. După ce a reușit să înlăture orice obstacol din calea lui, acesta constată ca a ajuns într-un impas.

În timp ce Kadir își caută un loc de muncă pentru a avea grijă de frații săi, Ömer și Oğulcan provoacă o serie de alte probleme, care vor constitui și începutul conflictului dintre copiii bogați și cei săraci.

Această luptă îi va urmări pe cei patru fraţi multă vreme de aici încolo.

Urmărește Episodul 3 din Totul pentru familia mea AICI

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire

Povestea serialului Totul pentru familia mea

Povestea din serialul turcesc Totul pentru familia mea prezintă familia Eren, cu părinți simpli, muncitori, și cei patru copii care țin foarte mult unul la celălalt. Familia își duce traiul cu decență și bun simț. Hatice și Veli, părinții celor patru copii, Kadir, Omer, Asiye și Emel, muncesc din zori și până-n seară ca să asigure un trai mai bun

Oameni respectați și mereu dornici să-și ajute semenii, Hatice și Veli vor pași, fără voia lor, într-o situație care le va aduce sfârșitul. În tumultul evenimentelor sunt prinși cei patru frați care nici nu bănuiesc ca viață lor urmează să ia o întorsătură greu de imaginat și plină de dramatism.

Citește și: Vezi acum serialul turcesc “Totul pentru familia mea”, online, pe site-ul kanald.ro.

Totul pentru familia mea este o producţie ce i-a cucerit pe telespectatori. Expresivitatea actorilor, intriga şi răsturnările de situație reușesc să ne țină mereu cu sufletul la gură.

 

 

 

 

  • Distribuția: Celil Nalcakan, Cüneyt Mete, Fadik Sevin Atasoy