Nefes din serialul "Lacrimi la Marea Neagra", aniversare cu peripetii! Iata cum a fost surprinsa in club, alaturi de prietenii sai!

Author: D.I.
Actualizat: 04 feb 2020, 11:04
Foto(4)

Irem Helvacioglu (Nefes din serialul "Lacrimi la Marea Neagra") este una dintre cele mai talentate si apreciate actrite ale momentului, din Turcia.

Irem Helvacioglu s-a nascut in 1990, in Germania, desi parintii sai provin din regiunea Antalyei. Ea a fost atrasa de actorie de la o varsta frageda si, odata cu intoarcerea in Turcia, a urmat cursurile Teatrului Mujdat Gezen, din Istanbul.

La doar 29 de ani, Irem Helvacioglu se bucura de un bogat palmares artistic, actrita aparand de-a lungul timpului, in zeci de productii de televiziune.

Irem s-a remarcat rapid prin talentul sau actoricesc si, la varsta de 20 de ani a primit primul sau rol, in serialul politist "Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi". De asemenea, Irem Helvacioglu a fost cooptata in distributia unor productii TV care au facut inconjurul lumii, precum serialul fenomen “Suleyman Magnificul, sub domnia iubirii” (Muhteşem Yüzyıl- rol cadana Nurbahar), "Valea lupilor" (Kurtlar Vadisi – personaj Esra) si “Gunes” (Güneşin Kızları, rol Tugce), difuzate la Kanal D.

Frumusetea lui Irem si pasiunea sa pentru actorie au facut-o pe aceasta sa fie una dintre cele mai apreciate actrite, ale momentului in Turcia.

Citeste si: Nefes din serialul "Lacrimi la Marea Neagra" va juca intr-un film artistic, alaturi de unul dintre cei mai sexy actori din Turcia! Iata cine ii va fi partener in viitoarea productie, care se anunta un mare succes!

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Citeste si: Regrete si emotii la finalul filmarilor pentru serialul "Lacrimi la Marea Neagra"! Iata cum au fost surprinsi actorii la petrecerea inchinata marelui succes al productiei!

Citeste si: Zuleyha ajunge in pragul disperarii! Ce se intampla MIERCURI, intr-un nou episod ''Ma numesc Zuleyha'', de la 20:00, pe Kanal D

In anul 2018, frumoasa Irem Helvacioglu a fost cooptata in distributia serialului "Lacrimi la Marea Neagra" si acceptand ca pe cea mai mare provocare a carierei sale, rolul "Nefes", care i s-a

potrivit ca o manusa inca de la primele cadre filmate.
Ieri, celebra actrita a implinit frumoasa varsta de treizeci de ani si a petrecut in club alaturi de prietenii sai.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.