Nefes din serialul "Lacrimi la Marea Neagra" va juca intr-un film artistic, alaturi de unul dintre cei mai sexy actori din Turcia! Iata cine ii va fi partener in viitoarea productie, care se anunta un mare succes!

Author: D.I.
Foto(7)

Irem Helvacioglu (Nefes din serialul "Lacrimi la Marea Neagra") este una dintre cele mai talentate si apreciate actrite ale momentului, din Turcia.

Irem Helvacioglu s-a nascut in 1990, in Germania, desi parintii sai provin din regiunea Antalyei. Ea a fost atrasa de actorie de la o varsta frageda si, odata cu intoarcerea in Turcia, a urmat cursurile Teatrului Mujdat Gezen, din Istanbul.

La doar 29 de ani, Irem Helvacioglu se bucura de un bogat palmares artistic, actrita aparand de-a lungul timpului, in zeci de productii de televiziune.

Irem s-a remarcat rapid prin talentul sau actoricesc si, la varsta de 20 de ani a primit primul sau rol, in serialul politist "Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi". De asemenea, Irem Helvacioglu a fost cooptata in distributia unor productii TV care au facut inconjurul lumii, precum serialul fenomen “Suleyman Magnificul, sub domnia iubirii” (Muhteşem Yüzyıl- rol cadana Nurbahar), "Valea lupilor" (Kurtlar Vadisi – personaj Esra) si “Gunes” (Güneşin Kızları, rol Tugce), difuzate la Kanal D.


Frumusetea lui Irem si pasiunea sa pentru actorie au facut-o pe aceasta sa fie una dintre cele mai apreciate actrite, ale momentului in Turcia.

In anul 2018, frumoasa Irem Helvacioglu a fost cooptata in distributia serialului "Lacrimi la Marea Neagra" si acceptand ca pe cea mai mare provocare a carierei sale, rolul "Nefes", care i s-a potrivit ca o manusa inca de la primele cadre filmate.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Irem Helvacıoglu si Kerem Bursin vor interpreta rolurile principale în filmul artistic "Eflatun". Cei doi actori au și început probele de lectură a scenariului sub îndrumarea regizorului Cüneyt Karakuş.

Citeste si: Asiye din serialul "Lacrimi la Marea Neagra", relatie speciala cu parintii sai! Iata ce familie mare si unita are celebra actrita Oyku Gurman!

Citeste si: Hunkar din serialul "Ma numesc Zuleyha" a renascut din propria cenusa! Iata ce boala crunta a reusit sa invinga celebra actrita Vahide Percin si cum a revenit pe platourile de filmare!

Kerem Bürsin și İrem Helvacıoğlu sunt pentru prima oară în același proiect. Cüneyt Karakuş, regizorul filmului “Eflatun”, a fost premiat la Festivalul de Film Boğaziçi pentru filmul de scurt metraj “Suret”.

Filmările vor avea loc la Istanbul după definitivarea castingului.
Filmul va participa întâi la festivaluri, apoi va fi pe marele ecran.
(sursa- hürriyet.com.tr; viatacuaromadecafea.com)

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.