Nefes, hotarari care ii vor schimba radical viata! Afla la ce gest disperat va recurge tanara in speranta ca va scapa definitiv de Vedat, in aceasta seara, intr-un nou episod din serialul "Lacrimi la Marea Neagra", de la ora 20:00, la Kanal D!

Autor: D.I.

Nestiind de planurile lui Vedat, Nefes accepta acordul pe care il propune Mustafa.

Nefes este dispusa sa renunte la libertatea sa si sa recurga la un gest necugetat, care ar putea-o duce dupa gratii. Atentatul la viata lui Vedat este oprit de Tahir, cu toate acestea, pe Vedat il ingrozeste ideea ca ii datoreaza viata lui Tahir.


Nestiind de planurile lui Vedat, Nefes accepta acordul pe care il propune Mustafa. Femeia isi doreste din rasputeri sa paraseasca tara impreuna cu fiul ei, pentru a incepe o noua viata, departe de calvarul prin care trece.
Insa cosmarul este departe de a se sfarsi pentru ea…

Citeste si: Ti-o mai amintesti pe frumoasa İrem Helvacıoğlu, in rolul unei cadane din serialul "Suleyman Magnificul, sub domnia iubirii"? Iata cum arata in urma cu opt ani, talentata actrita care joaca in prezent, in "Lacrimi la Marea Neagra"!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Nu ratati, un nou episod al serialului “Lacrimi la Marea Neagra”, difuzat in aceasta seara, la ora 20:00, la Kanal D.

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.