Nefes se zbate intre viata si moarte! Ce se intampla in episodul de astazi, ''Lacrimi la Marea Neagra'', de la 20:00, pe Kanal D

Autor: O.P.

Nefes se zbate intre viata si moarte, dupa ce glontul tras de Vedat, care ii era adresat lui Tahir, o raneste grav pe ea.

Vedat regreta amarnic gestul facut insa, prefera sa fuga de la locul faptei. Pentru a da de urma lui Vedat,Tahir apeleaza la ajutorul autoritatilor si infractorul este, in cele din urma, prins.

Vedat neaga acuzatiile ce i se aduc insa, de data aceasta, el nu se mai bucura de sprijn din partea apropiatilor. Chiar si Fikret, bunul si vechiul sau prieten, nu mai vrea sa se implice in „salvarea” lui Vedat.

Dezaproband greselile repetate ale prietenului sau, si vazand ca acesta nu se supune „regulilor”, Fikret il „pedepseste” pe Vedat.

Situatia lui Nefes se agraveaza iar femeia are nevoie de ajutor. Spre surprinderea tuturor, Mercan va face un gest uluitor pentru Nefes.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Yigit isi da seama ca ceva nu este in regula cu mama lui si pleaca in cautarea acesteia. Toata lumea intra in alerta maxima cand observa ca Yigit a disparut fara urma din casa familiei Kaleli.

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.