Nefes si Asiye din serialul "Lacrimi la Marea Neagra", surprinse fara machiaj! Iata cum au fost filmate in culise, cand se pregateau la cabine!

Autor: D.I.
video Foto(10)

Nefes si Asiye sunt doua dintre cele mai indragite personaje ale serialului "Lacrimi la Marea Neagra"!

Irem Helvacioglu s-a nascut in 1990, in Germania, desi parintii sai provin din regiunea Antalyei. Ea a fost atrasa de actorie de la o varsta frageda si, odata cu intoarcerea in Turcia, a urmat cursurile Teatrului Mujdat Gezen, din Istanbul.
La doar 29 de ani, Irem Helvacioglu se bucura de un bogat palmares artistic, actrita aparand de-a lungul timpului, in zeci de productii de televiziune.

Irem s-a remarcat rapid prin talentul sau actoricesc si, la varsta de 20 de ani a primit primul sau rol, in serialul politist "Behzat Ç.

Bir Ankara Polisiyesi". De asemenea, Irem Helvacioglu a fost cooptata in distributia unor productii TV care au facut inconjurul lumii, precum serialul fenomen “Suleyman Magnificul, sub domnia iubirii” (Muhteşem Yüzyıl- rol cadana Nurbahar), "Valea lupilor" (Kurtlar Vadisi – personaj Esra) si “Gunes” (Güneşin Kızları, rol Tugce), difuzate la Kanal D.
In anul 2018, frumoasa Irem Helvacioglu a fost cooptata in distributia serialului "Lacrimi la Marea Neagra" si acceptand ca pe cea mai mare provocare a carierei sale, rolul "Nefes", care i s-a potrivit ca o manusa inca de la primele cadre filmate.

Öykü Gürman, simpatica Asiye Kaleli, din serialul “Lacrimi la Marea Neagra” este o artista completa.


Actrita, in varsta de 37 de ani, are un trecut bogat, atat in actorie dar si in muzica. Daca in actorie, talentata Öykü Gürman si-a facut debutul in anul 2004, odata cu serialul de televiziune “Türkü filmi”, iata ca in muzica ea si-a manifestat pasiunea de la o varsta frageda, inca din scoala primara.
Öykü a participat la numeroase concerte scolare, interpretand atat la vioara dar si ca solist, a absolvit Liceul de Arte Plastice “Pera” si a luat lectii de vioara de la renumitul muzician turc Cihat Așkın.
A absolvit Conservatorul de Stat din Turcia, din cadrul Universitatii Tehnice din Istanbul si, in paralel, si-a continuat educatia muzicala pentru vioara si canto. Öykü a interpretat, ca solista, in diferite ansambluri flamenco si orchestra, iar in anul 2007, ea si fratele ei geaman, Berk Gürman, au infiintat trupa „Öykü si Berk”.
Albumul de debut, “Kısmet”, si ulterior “İki Arada”, de flamenco, interpretate de cei doi frati au atras rapid aprecierea publicului de gen din intreaga lume.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Tanara Melek din serialul "Lacrimi la Marea Neagra", relatie speciala cu Genco, tatal ei vitreg, dincolo de platourile de filmare! Iata cum a fost surprinsa adolescenta alaturi de celebrul Ugur Cavusoglu, dupa incheirea productiei!

Citeste si: Murat, prins in flagrant delict, in timp ce executa ordinul lui Genco! Afla ce anume i se va intampla tanarului si cum va reactiona familia Kaleli, ASTAZI, intr-un nou episod din "Lacrimi la Marea Neagra", de la ora 20:00, la Kanal D!

Öykü Gürman este si in prezent o cantareata foarte apreciata, atat in tara cat si peste hotare; cantareata de muzica pop, flamenco si muzica populara turca, genuri pe care le interpreteaza cu succes, ea a primit, in repetate randuri aprecierea publicului si a specialistilor de gen.
Nefes si Asiye sunt doua dintre cele mai indragite personaje din serialul "Lacrimi la Marea Neagra", care au reusit sa cucereasca publicul cu o carisma speciala si un talent desavarsit. Irem Helvacioglu si Öykü Gürman au legat o frumoasa prietenie nu doar pe platourile de filmare ci si in viata reala, cele doua au ajuns sa se considere a fi surori. Iata cum au fost surprinse la cabine, naturale, fara pic de machiaj:

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.