Nefes si Tahir incearca din rasputeri sa il recupereze pe Yigit! Afla ce masuri va lua Vedat impotriva dusmanilor sai, in aceasta seara, intr-un nou episod din serialul "Lacrimi la Marea Neagra"!

Autor: D.I.

Tahir nu se da batut, in fata actiunilor dure venite din partea lui Vedat, si continua sa lupte pentru Nefes si fiul ei.

Vedat, bucuros de victorie, in ceea ce priveste custodia fiului sau, prinde incredere mai mare in fortele sale, si pune la cale un alt plan malefic. Cand Yigit nu este de gasit, Nefes si Tahir sunt disperati.

Tahir nu se da batut, in fata actiunilor dure venite din partea lui Vedat, si continua sa lupte pentru Nefes si fiul ei.

Micutul Yigit este foarte afectat de tot ceea ce se intampla in familie, insa da dovada de maturitate si curaj, atunci cand isi vede mama “pusa la pamant” de actiunile tatalui, Vedat.

 

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cand Vedat incearca, inca o data, sa o intimideze pe Nefes, prin actiunile pe care le demareaza, un lucru neasteptat urmeaza sa se intample.  

 

 

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.