Nefes, vis implinit! Afla cum vor reusi Tahir si sotia lui sa il inlature pe Vedat din calea fericirii lor, in aceasta seara, intr-un nou episod din serialul "Lacrimi la Marea Neagra", de la ora 20:00, la Kanal D!

Autor: D.I.

Nefes traieste cel mai fericit moment din viata ei, dupa cosmarul trait din cauza lui Vedat.

Fikret continua sa “restrictioneze”, din umbra, actele de violenta pe care le savarseste Vedat. Desi apreciaza prietenia lui Fikret si se bazeaza pe sprijinul acestuia, Vedat intra la banuieli in ceea ce priveste “loialitatea” acestuia. Cand Vedat afla ca Yigit a disparut, il acuza pe Tahir de rapire. Inca o data Fikret intervine atunci cand afla ca Vedat este pe cale sa comita un act de violenta asupra familiei Kaleli.


De cand a aflat adevaratele intentii ale lui Vedat, in ceea ce o priveste si, satula de suferinta indurata din cauza acestuia, Nazar incearca sa se desparta de acesta. Vedat continua sa isi ameninte sotia ca ii va distruge familia in cazul in care il va parasi.


Trecutul nu-i da pace lui Saniye. O intalnire tulburatoare se petrece intre Saniye si Fikret.
Nefes traieste cel mai fericit moment din viata ei. Visul lui Nefes devine realitate.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Unul dintre cei mai indragiti actori din serialul "Mireasa din Istanbul" s-a logodit cu aleasa inimii sale! Iata cat de frumosi sunt impreuna si cat de mult se iubesc!

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.