"Nefes Zorlu", numele protagonistei din serialul "Lacrimi la Marea Neagra", o semnificatie aparte! Iata ce inseamna in limba turca si de ce au ales scenaristii acest nume pentru eroina productiei!

Autor: D.I.
Actualizat: 17 nov 2020, 23:40

Talentata actrita İrem Helvacıoğlu joaca magistral rolul eroinei Nefes, in cadrul serialului "Lacrimi la Marea Neagra".

Rolul Nefes jucat impecabil in cadrul productiei "Lacrimi la Marea Neagra", i-a adus mare succes lui İrem Helvacıoğlu, propulsand-o printre cele mai apreciate actrite ale momentului in Turcia, in ciuda faptului ca aceasta are doar 29 de ani.

Irem Helvacioglu (Nefes din "Lacrimi la Marea Neagra) s-a nascut in 1990, in Germania, desi parintii sai provin din regiunea Antalyei. Ea a fost atrasa de actorie de la o varsta frageda si, odata cu intoarcerea in Turcia, a urmat cursurile Teatrului Mujdat Gezen, din Istanbul.

Irem s-a remarcat rapid prin talentul sau actoricesc si, la varsta de 20 de ani a primit primul sau rol, in serialul politist "Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi". De asemenea, Irem Helvacioglu a fost cooptata in distributia unor productii TV care au facut inconjurul lumii, precum serialul fenomen “Suleyman Magnificul, sub domnia iubirii” (Muhteşem Yüzyıl- rol cadana Nurbahar), "Valea lupilor" (Kurtlar Vadisi – personaj Esra) si “Gunes” (Güneşin Kızları, rol Tugce), difuzate la Kanal D.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Ulaş Tuna Astepe, Tahir, starul din "Lacrimi la Marea Neagra": "Am vazut moartea cu ochii!"

Talentata actrita İrem Helvacıoğlu joaca magistral rolul eroinei Nefes, in cadrul serialului "Lacrimi la Marea Neagra"

Desi nu este inca o actrita cu mare experienta in domeniul serialelor turcesti, Irem Helvacioglu a demonstrat tuturor ca poate interpreta cu succes rolul dificil al eroinei Nefes in serialul "Lacrimi la Marea Neagra", reusind sa cucereasca publicul cu talentul ei deosebit, chiar in ipostazele extrem de dure in care a fost nevoita sa joace, conform scenariului.

Se pare ca scenaristii nu au ales deloc intamplator nemele si prenumele actritei in acest serial, deoarece "Nefes" semnifica in limba turca "respiratie", iar "Zorlu", reprezinta "greu". Astfel, traduse impreuna "Nefes Zorlu", acestea semnifica "respiratie grea", ceea ce duce cu gandul tocmai la dificultatile si necazurile pe care le traverseaza protagonista serialului.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.