Nefise din producția turcească Melek, schimbare uluitoare de look! Iată cum arată celebra actriță Şerif Sezer, dincolo de vălul purtat în timpul filmărilor

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 05 oct 2023, 15:01
serialul melek Foto(4)

Şerif Sezer pe platourile de filmare ale serialului Melek

Sursa: Captură KANAL D

Înțeleapta Nefise din producția turcească Melek, apariție uluitoare în mediul online! Iată la ce schimbare neașteptată de look a apelat Şerif Sezer! Îndrăgita actriță și-a păstrat trăsăturile frumoase în ciuda vârstei înaintate!

Şerif Sezer este considerată o figură emblematică a cinematografiei turcești deoarece în cele cinci decenii de activitate pe platourile de filmare, actrița a dovedit un talent desăvârșit și a jucat cu dăruire și pasiune fiecare rol în parte. Publicul din România a cunoscut-o în distribuția serialului Melek, în care a dat viață personajului Nefise. Dincolo de femeia cu alură tradiționalistă, în care a apărut pe micile ecrane în fascinantul serial, celebra actriță a fost și este o femeie cu un caracter puternic, ambițioasă, mândră de frumusețea ei și foarte cochetă.

Nefise din serialul Melek, transformare uluitoare de look! Iată cum arată în prezent celebra Şerif Sezer

Şerif Sezer s-a născut în 1946, în localitatea Mudanya, din provincia Bursa, unde a crescut și a studiat peste ani. După ce a absolvit studiile liceale, Şerif a plecat în Ankara, pentru a se înscrie la Facultatea de Teatru, din cadrul Universității de Stat, pe care a încheiat-o cu succes.

Iar la scurt timp a debutat pe scena Teatrului de Stat din Ankara, unde a jucat doar câteva luni, deoarece s-a căsătorit și a plecat împreună cu soțul ei în Paris. Însă căsnicia lor s-a destrămat după șase ani de la căsătorie și actrița a revenit în Turcia, unde și-a reluat meseria.

În 1971 Şerif Sezer s-a căsătorit cu filozoful turc Azmi Arna și au devenit părinții unei fetițe, căreia i-au ales numele Deniz.

În prezent, Deniz are 37 de ani și i-a călcat pe urme mamei sale, îmbrățișând o carieră tot în domeniul actoriei.

Citește și: Nefise din serialul Melek, apariție spectaculoasă alături de fiica sa! Celebra actrița Şerif Sezer este mândră că tânăra Deniz i-a moștenit talentul și a îmbrățișat actoria

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Unul dintre rolurile jucate recent de celebra Şerif Sezer a fost cel din serialul Melek, în care a dat viață înțeleptei Nefise. În ciuda vârstei de 76 de ani, îndrăgită actrița a jucat magistral și s-a adaptat programului de lucru solicitant. Dincolo de alură femeii tradiționaliste, interpretată în producția Melek, renumită actrița este în viața de zi cu zi, o femeie cochetă, cu gândire pozitivă și adoră modernismul.

Citește și: Halil din serialul Melek, apariție de senzație alături de noua lui parteneră de platou! Iată cu cine joacă celebrul Ahmet Kutsi Karadoğan în cel mai recent proiect! Este vorba despre una dintre cele mai frumoase actrițe din Turcia

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.