Nefise din serialul Aripi frânte, apariție uluitoare alături de un bărbat misterios! Iată cu cine a fost fotografiată celebra actriță Deniz Bolisik și ce se întâmplă între ei!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 01 nov 2022, 23:01
Deniz Bolisik Foto(4)

Deniz Bolisik, o actriță desăvârșită

Sursa: Instagram Deniz Bolisik

Renumita Deniz Bolosik a fascinat publicul cu rolul Nefise, interpretat magistral în serialul Aripi frânte. Iată alături de cine a fost surprinsă frumoasa actriță!

Actrița Deniz Bolisik are 40 de ani și atins cele mai înalte culmi ale succesului în carieră ei strălucită, bucurându-se de admirația publicului din Turcia și din străinătate. Cu o experiență de două decenii pe platourile de filmare, Deniz Bolisik a devenit una dintre cele mai apreciate și premiate actrițe ale momentului și continuă să-și surprindă fanii cu noi proiecte de excepție. Dincolo de viață profesională, Deniz Bolisik este o femeie la fel de puternică și ambițioasă așa cum este și în lumina reflectoarelor.

De curând, frumoasă actrița a fost surprinsă alături de un bărbat misterios, iar fanii săi au început să se întrebe dacă nu cumva este noul ei iubit.  

Nefise din serialul Aripi frânte, apariție uluitoare alături de un bărbat misterios

Publicul din România a cunoscut-o pe talentata actriță  Deniz Bolisik recent, în distribuția serialului Aripi frânte, în care a jucat rolul Nefise, o femeie greu încercată de soarta, care a luptat până în ultima clipă a vieții sale pentru cei patru copiii ai săi. 

Citeste si: Îndrăgitul serial Aripi frânte ajunge la final! Iată când puteți urmări ultimul episod la Kanal D! Care va fi deznodământul fascinantei povești?

Deși superbă Deniz Bolisik și-a dorit încă din adolescență să devină actrița, la vârsta majoratului, părinții săi au îndrumat-o să urmeze Facultatea de Economie, pe care a și absolvit-o cu brio, însă până să înceapă să profeseze, tânăra Deniz a decis să se reorienteze către actorie și să își îndeplinească marele vis de a deveni o actriță de succes.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Destinul i-a surâs și astfel frumoasa Deniz a reușit să încheie cu bine și Facultatea de Teatru, în cadrul Universității Hacettepe, iar la scurtă vreme a început să joace pe scenă Teatrului de Stat din Ankara, acolo unde a fost rapid remarcată pentru talentul

ei uluitor și distribuită în primul ei serial de televiziune, Kırık Kanatlar, care i-a adus și primul pas către carieră strălucită de astăzi. 

Anii au zburat, iar în prezent Deniz Bolisik a ajuns o actriță renumită și apreciată de public pentru talentul desăvârșit și carisma ei deosebită, așa cum visase încă din adolescență. De curând, celebra actriță a fost fotografiată alături de un bărbat misterios, iar imaginea postată pe contul ei de socializare le-a stârnit multe semne de întrebare fanilor ei.

În cele din urmă, Deniz a spulberat misterul și a subliniat faptul că bărbatul este unul dintre cei mai buni prieteni ai săi, Sertac Kolay, un hair stylist extrem de talentat, alături de care colaborează de mulți ani. Recent, frumoasa actriță a fost prezentă în salonul lui pentru a se pregăti pentru un eveniment monden important la care urma să participe. 

Citeste si: El este și va rămâne cel mai iubit și important bărbat din viața celebrei Deniz Bolisik, actrița care joacă rolul Nefise în serialul Aripi frânte! Iată-i în cele mai tandre și emoționante ipostaze!

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.